Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Dvigubai pakėlus kainą, prancūzams nepavyksta parduoti „Snoro“ vilos Nicoje

Bankrutavusio banko „Snoras“ vilą Nicoje už dvigubą kainą bandantiems parduoti prancūzams, regis, nesiseka. Už praėjusių metų rugpjūtį beveik už 2 mln. eurų „Snoro“ bankroto administratorių parduotą pastatą vietos nekilnojamojo turto agentūra prašo 3,7 mln. eurų. Tačiau bene dvigubai pakelta kaina nevilioja potencialių pirkėjų – skelbimai Nicoje kabo nuo rugsėjo iki šiol.
Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio
Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio / NP nuotr.

Į 15min redakciją parašė skaitytojas Julius, kuris prieš dvi savaites viešėjo Nicoje, mieste pietų Prancūzijoje. Anot jo, skelbimų vitrinose iki šiol puikuojasi bankrutavusiam bankui „Snoras“ priklausęs pastatas.

15min skaitytojo nuotr./Nicoje iki šiol kabo buvusios „Snoro“ vilos skelbimai
15min skaitytojo nuotr./Nicoje iki šiol kabo buvusios „Snoro“ vilos skelbimai

2016 metų rugpjūčio 31 dieną „Snoro“ administratorius Gintaras Adomonis paskelbė, kad už vilą jūros pakrantėje pavyko gauti gerą kainą – 1,95 mln. eurų.

Vilą iš „Snoro“ administratoriaus įsigijo supaprastintos formos akcinė bendrovė „BS INVEST“, registruota Nicoje. Agentūra „Nice Properties“ už šią išvaizdžią vilą bene iškart po įsigijimo paprašė 3,7 mln. eurų.

NP nuotr./Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio
NP nuotr./Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio

„Snorui“ priklausiusi vila stovi nuostabioje vietoje, o jos langai atsigrežę į Viduržemio jūrą. Beje, vila yra Promenade des Anglais tęsinyje. Ją bankas įsigijo 2008 metais už 2,8 mln. eurų, tačiau ten niekada neveikė nė vienas banko padalinys – nuo to laiko pastatas stovėjo tuščias ir už vilos nepriežiūrą buvo baustas buvęs „Snoro“ administratorius.

„Šiandien galime tik spėlioti, kam bankui reikalinga vila Viduržemio jūros pakrantėje, tačiau savo laiku sprendimą ją įsigyti „Snoras“ motyvavo ketinimu steigti ten savo filialą ir gyventojų aptarnavimo skyrių“, – anksčiau yra sakęs BAB „Snoras“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

NP nuotr./Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio
NP nuotr./Buvusi „Snoro“ vila – ir vėl ant prekystalio

Skelbime teigiama, kad vilai reikalingas remontas.

„Bendras pastato plotas – 704 kv. m, gyvenamasis plotas – 375 kv. m, vidinio kiemelio plotas – 92 kv. m, rūsio plotas – 217 kv. metrų. Ši pasakiška vieta, ženklinanti istoriją, tinkama tiek gyvenimui, tiek komercinėms reikmėms. Itin ryškus ir išskirtinis turtas reikalauja visiškos renovacijos“, – rašoma agentūros skelbime.

„Snoro“ banko veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje