Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekonstruojamas Vilniaus Naujamiesčio dangoraižis vilios naujakurius

Jau kitąmet, centrinėje Vilniaus dalyje, Vivulskio g. 23, naujakurių lauks naujam gyvenimui prikeltas vienas iš aukščiausių Naujamiesčio dangoraižių. Atnaujintame 12 aukštų pastate, kuriame iki šiol buvo įsikūrusi Lietuvos pašto administracija, bus įrengti nedideli (nuo 23 iki 40 kv. m), studio tipo būstai ir komercinės patalpos, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
„Sky City“ dangoraižis
„Sky City“ dangoraižis / „Sky City“ projekto rengėjų nuotr.

Projektą įgyvendina nekilnojamojo turto projektų valdymo įmonė UAB „Novalex“ kartu su statybos valdytoja UAB „Jungtiniai projektai“. Šiemet pradėtas statybas planuojama baigti 2016 metais III ketvirtį.

Iš esmės modernizuotas pastatas bus apšiltintas, viduje planuojama įrengti du modernius liftus, rekuperacinę vėdinimo sistemą. Kiekvienas butas turės savo šilumos apskaitą. Planuojama investuoti ir į aplinką – šalia pastato esanti teritorija bus apželdinta, įrengtas parkas.

„Sky City“ projekto vadovo Povilo Radzevičiaus teigimu, iš rekonstruojamo Naujamiesčio dangoraižio atsiveria unikalios Vilniaus panoramos. Būtent į tai ir buvo atsižvelgta projektuojant modernius būstus ir komercines patalpas pirmąjame pastato aukšte.

„Sky City“ projekto rengėjų nuotr./„Sky City“ dangoraižis
„Sky City“ projekto rengėjų nuotr./„Sky City“ dangoraižis

„Pagal atsiveriančias panoramas dangoraižis suskirstytas į tris lygius. Pirmasis, apimantis 2-4 aukštus – „Street view“ – skirtas tiems, kurie mėgausis didmiesčio gyvenimo ritmu. Vakarinės gatvės šviesos kvies į sostinės centrą, o šalia esanti Basanavičiaus gatvė su pramogų ir poilsio oazėmis įsuks į pramogaujančio Vilniaus sūkurį.

Antrasis lygis, 5-7 aukštai – „Roofline view“ – rytinėje pusėje kvies grožėtis istorinio Vilniaus senamiesčio stogų masyvais, vakarinėje – naujai gimstančio Naujamiesčio ir tolumoje žaliuojančio Vingio parko panorama. Iš „Skyline view“ – 8-12 aukštų apartamentų atsivers išskirtinė sostinės panorama. Iš aukščiausio taško rytinėje pusėje – Vilniaus senamiestis, Užupio ir Antakalnio žaluma, vakarinėje pusėje – Naujamiesčio urbanizacija, Lazdynų ir Vingio parkų kontrastas“, – projektą pristato P. Radzevičius.

Vieno studio tipo buto kaina moderinizuotame ir atnaujintame pastate kainuos nuo 35 900 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius