-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renovacijos atgarsiai Kėdainiuose: kraštiečių mėgstamą parduotuvę skandina liūtys

Vienai didžiausių bei kėdainiečių jau daugelį metų mėgstamai parduotuvei „Jurasta“ – neramūs laikai. Tai parduotuvę skandino liūtys, tai dabar ji skęsta galimai dėl namo renovacijos padarinių. Parduotuvės atstovai kreipėsi visur, kur tik įmanoma, tačiau visi tik kraipo galvas. Negi atsakingų ir vėl nėra?
Parduotuvė „Jurasta“ skęsta galimai dėl namo renovacijos padarinių
Parduotuvė „Jurasta“ skęsta galimai dėl namo renovacijos padarinių / Dmitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Pradėjo renovuoti

Daugiabutį namą, kuriame įsikūrusi „Jurastos“ parduotuvė, darbininkai pradėjo renovuoti dar pernai. Viskas buvo puiku: gyventojams ir tiko, ir patiko. Tačiau renovacijai įsibėgėjant, prasidėjo bėdos. Viena pirmųjų renovacijos padarinius pajuto būtent „Jurastos“ parduotuvė.

„Bėda tikrai didelė. Nesusikalbu nei su namo administratoriumi, nei su renovuotojais. Į parduotuvės vidų plūsta vanduo. Jis pradėjo bėgti, kuomet statybininkai pajudino stogelį, esantį nuo J.Basanavičiaus gatvės pusės. O stogas didelis, jis eina per visą ilgąją pastato sieną“, – apie ištikusią bėdą pasakojo parduotuvės vadovė Jūratė Burlingienė.

Tyčiojasi?

Parduotuvės vadovybei ėmė svirti rankos, kai statybininkai ėmė kone tyčiotis iš jų. Tada, neapsikentę tokios jų savivalės, parduotuvės atstovai nutarė nebetylėti.

„Įsivaizduokite, jie mums sako, jūs gi turit draudimą, tai kreipkitės. Kaip taip galima pasakyti? Juk problemą padarė jie. Jie juk renovuoja, tvarko, atnaujina namą. Čia atviros patyčios iš name įsikūrusio juridinio asmens“, – teigė diplomuota inžinierė, parduotuvės vadovė J. Burlingienė.

Bandė taisyt

„Juos skundė ir dar kažkas iš kaimynų. Gyventojai irgi nėra patenkinti renovacijos darbais. Pas mus buvo net iš agentūros atvykę. Kai išvyko agentūros atstovai, atėjo statybininkai ir išdraskė, išpjaustė sienas, paliko baisią betvarkę. O žadėjo, kad uždės plėvelę, sutvarkys, nebus net dulkių. Pamatytumėte, kaip atrodo mūsų patalpos, kabinetai. Baisu. O juk taip laukėme tos renovacijos, tikėjomės, kad bus geriau. Tačiau gavosi kaip visada ar net blogiau“, – reziumavo parduotuvės vadovė.

Į kalbas nesileido

„Rinkos aikštės“ kalbinti renovaciją atliekančios įmonės atstovai į kalbas nesileido, mat jiems rūpėjo skaičiuoti nuostolius. Kaip tik nuo šio renovuojamo namo ilgapirščiai neseniai pavogė pastolius. Jie sakė, kad viskas dar bus sutvarkyta, kad renovacija dar nebaigta.

Tad namo gyventojams belieka laukti, ar statybininkai išpildys jų lūkesčius, ar gyventojams teks kreiptis į atitinkamas instancijas.

Nukenčia ne pirmą kartą

Parduotuvė „Jurasta“ nuo vandens nukenčia jau nebe pirmą kartą. Per didžiąsias rudenines liūtis ši parduotuvė patyrė kone didžiausius nuostolius. „Jurasta“ liūties metu paskendo tikrąja to žodžio prasme, nes visa parduotuvė plaukė, sandėlis taip pat.

Vanduo tuomet bėgo per duris iš Lauko gatvės pusės, o išbėgo per kitas duris į Ramybės skvero pusę. Tuomet buvo tikinama, kad atlikus renovaciją, tokių dalykų daugiau nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius