-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė

Prekybos tinklas „Iki“ ketvirtadienį atidarė atnaujintą parduotuvę Šiauliuose, Gegužių g. 21. Prekybos tinklo investicijos į parduotuvės atnaujinimą siekė 406,7 tūkst. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Šiauliuose atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė
Šiauliuose atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė / „Iki“ nuotr.
Temos: 2 „Iki“ Šiauliai

260 kv. m prekybinio ploto atnaujintoje parduotuvėje Šiauliuose įrengtos 3 „IKI Bitutė“ kasos. Taip pat čia veikia 1 paprasta kasa. Parduotuvėje iš viso dirba 9 darbuotojai. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Siekiant apsipirkti kaip įmanoma saugiau, pirkėjai raginami iš anksto sudaryti pirkinių sąrašą ir apsipirkimą planuoti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėse mažiau visą darbo laiką.

Prekybos tinklas „Iki“ šiais metais atidarė dvi naujas parduotuves Kaune ir Ringauduose. Dar 10 parduotuvių renovuotos tiek didžiuosiuose miestuose, tiek ir šalies regionuose, o dvi iš jų – IKI Express Klaipėdoje ir Vilniuje – atnaujintos pagal naują formatą.

Per šiuos metus į savitarnos kasų plėtrą planuojama investuoti apie 3 mln. Eur. Prekybos tinklą iš viso šiuo metu sudaro 227 „Iki“ parduotuvės. Prekybos tinkle dirba apie 5,9 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius