-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijoje siūlo įsigyti namą, pro kurį rieda „Hogwarts Express“ traukinys

Kiekvienas Hario Poterio knygų ir filmų gerbėjas puikiai žino traukinį, kuriuo keliauja burtininkai į burtų ir kerėjimo mokyklą Hogvartsą. Dabar nekilnojamojo turto brokeriai siūlo pajusti bent dalelę to magiško pasaulio ir įsigyti namą, greta kurio dažnai pravažiuoja „Hogwarts Express“ traukinys.
Škotijoje parduodamas namas, šalia kurio dažnai pravažiuoja „Hogwarts Express“ traukinys
Škotijoje parduodamas namas, šalia kurio dažnai pravažiuoja „Hogwarts Express“ traukinys / Vida Press nuotr.

Škotijos Mallaig kaimelyje esantis namas pastatytas 1935 metais geležinkelio signalizuotojui. Iki 1990 metų pastatą nuomojo valstybė, bet po to pavyko jį privatizuoti.

Naujieji savininkai namą atnaujino ir pakeitė baldus taip, kad jis atitiktų šių dienų laikotarpį ir būtų patrauklus, sako nekilnojamojo turto agentai.

226 kvadratinių metų ploto name visiškai įrengtas prieškambaris, virtuvė, valgomasis, didysis miegamasis, du mažesni miegamieji pirmame aukšte ir palėpė, kurioje galima įrengti dar vieną miegamąjį.

Už turtą brokeriai prašo 160 tūkst. svarų sterlingų.

Turtą parduodanti agentūra teigia, kad namas turėtų sudominti ne tik geležinkelių, bet ir Hario Poterio gerbėjus. Greta namo driekiasi geležinkelis, kuriuo rieda filmuose pasirodęs „Hogwarts Express“ garo traukinys.

Tai ne pirmas namas, kurį garsina rašytojos J.K.Rowling fantazija. Pavyzdžiui, JAV, Minesotoje, beveik už 3 mln. JAV dolerių parduodamas burtininkų pasaulio įkvėptas namas.

Kitas namas yra Didžiojoje Britanijoje. Nekilnojamojo turto brokeriai teigia, kad De Vere vardą gavusį pastatą galima išvysti filme „Haris Poteris ir mirties relikvijos“. Už šį įstabų turtą prašoma 995 tūkst. svarų sterlingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius