Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Lazdynėliuose „Rinvest“ pasiūlys dar 232 butus

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Rinvest“ Vilniaus Lazdynėlių rajone pradeda antrąjį kotedžų ir daugiabučių komplekso „Riverland“ statybų etapą. Į pirmuosius du statybų etapus bendrovė planuoja investuoti 13 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Projektas „Riverland“
Projektas „Riverland“ / Bendrovės vizualizacija

Lazdynėlių g. 57 esančiame 3,9 ha ploto sklype bendrovė statybas vykdys trimis etapais. Pirmojo etapo metu buvo pastatytas 41 dviejų aukštų su mansarda kotedžas (po 65 kv. m, iš viso 2665 kv. m). Kiekvienas kotedžas turės atskirą įėjimą iš lauko, kiemelį su terasa ir dvi automobilių stovėjimo vietas. Taip pat kotedžų gyventojai galės naudotis nutolusiose saulės elektrinėse pagaminta energija.

Antruoju etapu numatoma pastatyti 7 keturių aukštų daugiabučius. Rinkai bus pasiūlyti 232 butai 1–3 kambarių (22–58 kv. m, iš viso 9740,61 kv. m) ir 4 komercinės patalpos (po 68,3 kv. m, iš viso 273,2 kv. m). Butų gyventojams bus įrengtos ir antžeminės, ir požeminės automobilių stovėjimo aikštelės. Antrojo etapo statybas ketinama baigti 2021 m. III ketvirtį.

Trečiasis projekto etapas šiuo metu dar planuojamas.

„Riverland“ yra trečiasis „Rinvest“ vystomas gyvenamojo būsto projektas sostinės Lazdynėliuose: čia jau anksčiau bendrovė įgyvendino daugiabučių projektus „Lazdynėlių 30“ ir „Lazdynėlių namai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius