-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Lazdynų rajone prasidėjo aplinkos ir infrastruktūros tvarkymo darbai

Aplink statomą Lazdynų daugiafunkcio sveikatinimo centrą pradedama tvarkyti infrastruktūra – centrą bus galima lengviau pasiekti iš periferinių miesto rajonų ar miesto centro, atnaujinta viešoji erdvė, pranešė Vilniaus miesto savivaldybė.
Sostinės Lazdynų rajono centre  tvarkoma aplinka ir infrastruktūra
Sostinės Lazdynų rajono centre tvarkoma aplinka ir infrastruktūra / Sauliaus Žiūros nuotr.

„Nors baseino statybos pabaiga nusikėlė, rūpinamės, kad atidarius jo duris jau nebereikėtų jaudintis dėl to, kad aplinka nedera prie naujo objekto. O ir šiaip Lazdynams šie pokyčiai į naudą“, – sakė Vilniaus miesto administracijos direktorius Povilas Poderskis.

Prie statomo daugiafunkcio sveikatinimo centro bus atnaujinta apie 20 tūkst. kv. m viešosios erdvės – ties Erfurto ir Architektų gatvėmis bus klojami ir atnaujinami pėsčiųjų ir dviračių takai, atsiras pėsčiųjų perėja ties Minties gimnazija ir apšvietimas, poilsio zonose bus įrengti suoliukai, šiukšliadėžės ir dviračių stovai. Dviračių takai bus integruoti į bendrą miesto dviračių takų tinklą. Taip pat bus pakloti lietaus nuotekų tinklai.

Sauliaus Žiūros nuotr./Sostinės Lazdynų rajono centre tvarkoma aplinka ir infrastruktūra
Sauliaus Žiūros nuotr./Sostinės Lazdynų rajono centre tvarkoma aplinka ir infrastruktūra

Projektas yra įtrauktas ir prisideda prie Vilniaus regiono 2014–2020 m. plėtros plano įgyvendinimo, taip pat įtrauktas į Vilniaus miesto savivaldybės 2019-2021 m. strateginio veiklos plano 15 programą „Miesto infrastruktūros objektų plėtra". Projektas finansuojamas Europos regioninės plėtros lėšomis, už jį atsakinga Vilniaus miesto savivaldybės administracija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius