-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Pilaitėje atidaryta nauja „Iki“ parduotuvė

Prekybos tinklas „Iki“ pirmadienį atidarė naują parduotuvę Vilniuje, Pilaitėje. Investicijos į naująją parduotuvę, adresu Karaliaučiaus g. 9, siekia apie 0,738 mln. eurų, rašoma „Iki“ pranešime žiniasklaidai.
„Iki“ parduotuvė Vilniuje
„Iki“ parduotuvė Vilniuje / „Iki“ nuotr.

Pagal naujausius bendrovės standartus įrengtoje 1017 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje gyventojų laukia gausūs vaisių ir daržovių, šviežių produktų, sveriamos mėsos skyriai. Taip pat čia yra ir žuvies ant ledo skyrius. Šviežumą ir patogumą vertinantys pirkėjai galės įsigyti karštų mėsos gaminių bei tris kartus per dieną vietoje kepamos duonos ir bandelių.

Rajono gyventojų ir svečių patogumui šalia parduotuvės įrengta ir stotelė elektromobiliams krauti, joje visą mėnesį nuo parduotuvės atidarymo bus galima elektromobilius įkrauti nemokamai.

Naujausioje sostinės „Iki“ parduotuvėje dirbs 27 darbuotojai. Pirkėjų patogumui įrengtos 6 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, kurios leis pirkėjams apsipirkti greičiau ir saugiau, išvengiant papildomų nebūtinų kontaktų. Taip pat veikia ir 3 paprastos kasos. Lankytojams naujoji parduotuvė bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val. Tačiau gruodžio 25 d., kaip ir kitos tinklo parduotuvės, naujoji parduotuvė nedirbs.

Kad apsipirkimas prieš šventes būtų saugesnis, pirkėjai raginami iš anksto planuoti pirkinių krepšelį, sudaryti produktų bei prekių sąrašą. Gyventojai raginami naudotis savitarnos kasomis arba užsisakyti prekes per „LastMile“ programėlę.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 231 „Iki“ parduotuvė, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,8 tūkst. darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius