Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susisiekimo ministras Kaune aptars miesto oro uosto plėtrą

Susisiekimo ministras Marius Skuodis antradienį vyksta į Kauną, kur su Lietuvos oro uostų vadovybe aptars Kauno oro uosto plėtrą.
Kauno oro uostas
Kauno oro uostas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Liepą Lietuvos oro uostai pranešė, jog Kauno oro uoste planuoja išplėsti šiaurinį peroną, įrengiant papildomas vietas lėktuvams ir variklių bandymui. Jį išplėtus orlaivių stovėjimo vietų skaičius padidėtų 1,5 karto.

Šiuo metu Kauno oro uosto perone yra 24 stovėjimo aikštelės, pritaikytos įvairiems orlaiviams. Jį išplėtus jame tilptų daugiausia 36 orlaiviai.

Birželį taip pat buvo pranešta, kad Vilniaus bei Kauno oro uostuose kitąmet bus pradėti statyti nauji verslo pastatai – jie bus nuomojami su aviacija susijusiems verslams.

Planuojama, kad abiejų pastatų naudingas plotas bus ne mažesnis nei 3 tūkst. kv. metrų: pirmuose aukštuose bus sandėliai ir garažai, antrame ir trečiame aukštuose – administracinės patalpos. Jie bus statomi oro uostų riboto patekimo zonose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius