-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Swedbank“ skolina 60 mln. eurų „Hanner“ projektui Rygoje

Šiaurės šalių finansų grupės „Swedbank“ bankai Lietuvoje ir Latvijoje suteikė 60 mln. eurų sindikuotą paskolą nekilnojamojo turto (NT) plėtros grupei „Hanner“, plėtojančiai nekilnojamo turto projektą Rygoje.
„Swedbank“ naujas biuras
„Swedbank“

Naujos koncepcijos komercinės ir gyvenamosios paskirties pastatų kompleksas „Jauna Teika“ yra didžiausias „Hanner“ projektas Latvijoje, kurio bendra investicijų suma į šį projektą siekia daugiau kaip 140 mln. eurų, teigiama „Swedbank“ pranešime.

„Su „Hanner“ grupe dirbame daugiau kaip 10 metų, ir ši partnerystė leidžia mums augti kartu bei pasiūlyti tvarius projektus visuomenei. Šis naujos koncepcijos inovatyvus biurų ir gyvenamosios paskirties pastatų vystymo projektas yra ideali vieta derinti darbą ir asmeninį gyvenimą, o šeimoms ir verslui bendradarbiauti“, – pranešime sakė „Swedbank“ Lietuvoje Verslo klientų tarnybos vadovas Antanas Sagatauskas.

Projektas „Jauna Teika“ vystomas Rygos dalyje, kurioje jau įsikūrę daugiausia informacinių technologijų srities profesionalų ir IT kompanijų regione. Čia per metus sukuriama ne mažiau kaip 43 proc. visų Latvijos informacinių technologijų paslaugų eksporto. Projektą numatoma užbaigti dar šiemet, sukuriant daugiau kaip 6 tūkst. darbo vietų ir apgyvendinant daugiau nei 800 šeimų.

„Ši vieta išsiskirs didžiausia IT specialistų koncentracija Latvijoje ir tikimės, kad ji pritrauks geriausius Latvijos protus sparčiai augančiame šios šalies ekonomikos sektoriuje“, – pranešime teigė „Hanner“ grupės valdybos narys Mindaugas Valuckas.

Susidomėjimą „Jauna Teika“ projektu jau parodė daugiau kaip 25 kompanijos. Biurų segmentą sudarys bendradarbystės erdvės „Teikums“ ir trys įprastų biurų erdvės, skirtos Latvijos startuoliams, žinomoms Latvijos ir tarptautinėms kompanijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius