-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Telia“ įsikurs „Prime“ verslo centre Kaune

Telekomunikacijų įmonė „Telia“ sudarė biurų nuomos sandorį su „Prime“ verslo centru, įsikūrusiu Kaune, šalia Savanorių prospekto. Bendrovė taps didžiausiu verslo centro nuomininku ir užims daugiau nei 67 proc. viso objekto ploto, rašoma pranešime žiniasklaidai. Į naujas patalpas „Telia“ planuoja įsikelti ateinančių metų pradžioje.
„Telia“
„Telia“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Verslo centrą „Prime“ sudaro 5 600 kv. m bendras plotas, iš kurio 3 790 kv. m „Telia“ nuomos savo reikmėms.

„Telia“ nekilnojamojo turto komandos vadovės Vaidos Gicevičienės teigimu, nors šiuo metu „Telia“ vis dar yra įsikūrusi bendrovei priklausančiame pastate, jau kurį laiką buvo svarstoma keisti biuro patalpas, nes objekto išplanavimas nebeatitinka įmonės poreikių.

„Šiuo metu bendrovėje dirba apie 350 specialistų, todėl buvo itin svarbu užtikrinti galimybę sukurti patogias ir tinkamas darbui erdves. Mūsų dėmesį patraukė verslo centras „Prime“, jo lokacija ir patalpų išplanavimas, kurias galėsime visapusiškai pritaikyti savo poreikiams“, – pažymi V.Gicevičienė.

UAB „Prime biurai“ direktorius Nerijus Dagilis atkreipia dėmesį, kad į verslo centrą įsikėlus bendrovei „Telia“, visos objekto patalpos bus pilnai išnuomotos. Likusį plotą (apie 1 900 kv. m) verslo centre nuomoja IT technologijų bendrovė UAB „Dassault Systemes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius