Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Telia Lietuva“ aukcione pardavė NT už 124 tūkst. eurų

Pirmajame telekomunikacijų bendrovės „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcione parduota 20 proc. iš visų rinkai pasiūlytų nekilnojamojo turto objektų. Septyni objektai buvo nupirkti per išankstinį pirkimą, o bendra parduotų objektų vertė siekia 124 tūkstančius eurų, rašoma pranešime spaudai.
„Telia“
„Telia“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Aukcioną organizavo tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“.

„Pirmojo aukciono metu buvo parduoti objektai Biržų, Skuodo, Tauragės, Utenos, Zarasų, Švenčionių, Molėtų ir Šilutės savivaldybėse“, – pranešime spaudai įmonės Tarpininkavimo grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Aukcione buvo siūloma įsigyti sostinės Vytenio gatvėje esantį įmonės biurą. Už 5 aukštų, 4,9 tūkst. kv. m ploto administracinės paskirties pastatą buvo prašoma 3,03 mln. eurų pradinė kaina.

Be Vytenio g. parduodamo biuro, siūlyta įsigyti ir kitas, „Telia Lietuva“ veikloje nenaudojamas, patalpas, ir atskirus pastatus – iš viso 50 nekilnojamojo turto objektų visoje Lietuvoje. Bendras parduodamų patalpų plotas yra beveik 18 tūkst. kv. m, o pradinė parduodamo turto portfelio kaina buvo – daugiau kaip 6,7 mln. eurų.

Antrasis „Telia Lietuva“ nekilnojamojo turto aukcionas vyks rugsėjo 19 dieną.

15min skelbė, kad „Telia Lietuva“ 2019 metų pradžioje planuoja persikraustyti į naują biurą Vilniuje, Saltoniškių gatvėje. Planuojama, kad verslo centre įsikurs 1200 įmonės darbuotojų.

Pasirašytoje ilgalaikėje statybos ir nuomos sutartyje numatyta, kad pagrindinė „Telia“ buveinė bus įrengta 2018 metų pabaigoje, o darbuotojai į patalpas kraustysis nuo 2019 metų pradžios. Šiuo metu „Telia“ darbuotojai Vilniuje dirba šešiuose skirtinguose biurų pastatuose Lvovo, Vytenio, Muitinės, T.Ševčenkos, Ukmergės gatvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius