-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdingoje ežero pakrantėje kviečia įsikurti gyvenvietė „Bebrusų slėnis“

Ant daugeliui girdėto vaizdingo Bebrusų ežero kranto daugiau kaip 25 ha ploto teritorijoje kuriama uždara vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“ išsiskiria ypač patrauklia vieta ir dideliais – 37–135 arų – sklypais.
Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“
Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“ / „Deal LT“ nuotr.

Gyvenvietėje ribojama nuomos turizmo veikla, pirkėjai įsipareigoja sklypų neskaidyti į mažesnius bei įkurti tik vieną vilą ar sodybą, taip užtikrinant būsimų gyventojų privatumą. Čia kiekvienas sklypas ribojasi su vandens telkiniu – arba Bebrusų ežeru, arba vienu iš keleto tvenkinių.

„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“
„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“

„Iš „Bebrusų slėnyje“ pasiūlytų 37 sklypų po pirmųjų poros pardavimo mėnesių buvo parduota 20. „Bebrusų slėnio“ populiarumą išaugino tai, kad tokia išskirtinė privačių vilų gyvenvietė netoli Vilniaus kuriama pirmą kartą. Čia įrengiama plati infrastruktūra: jau nutiestos gatvės su apšvietimu ir pasivaikščiojimo takais, poilsio zonos su bendru paplūdimiu, vaikų žaidimo aikštelė, žaidimų aikštynas, išvedžioti inžineriniai tinklai, miško plotuose ganosi danieliai. Žaidimų aikštyne gyventojų lauks krepšinio ir pliažo tinklinio aikštelės, lauko teniso kortas“, – pasakoja Edvardas Milukas, „Bebrusų slėnio“ pardavimų vadovas.

Rekreacinės paskirties sklypą, susisiekiantį su ežeru ar besiribojantį su tvenkiniu, galima įsigyti už 50–159 tūkst. eurų.

„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“
„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“

Vila ant ežero kranto – pusvalandis nuo Vilniaus

„Bebrusų slėnio“ atstovas taip pat akcentuoja, kad plėtojama vilų gyvenvietė patraukli ir dėl savo lokacijos. Nuo Vilniaus ji nutolusi tik apie 50 km ir pasiekiama per kiek daugiau nei pusvalandį. Privažiavimas nuo kelio Vilnius–Molėtai yra patogus, o greitu metu bus paklota asfalto danga. Baigus kelio Vilnius–Molėtai rekonstrukciją, kelionės laikas iki gyvenvietės dar sutrumpės.

„Dėl besikeičiančio gyvenimo būdo ir populiarėjančio darbo nuotoliniu būdu „Bebrusų slėnio“ ir panašaus tipo gyvenvietės taps dar patrauklesnės ir labiau geidžiamos, tačiau sukurti analogišką būtų sunku, nes per mano 20 metų praktiką tai pirmas kartas, kai tokioje įspūdingoje vietoje pavyko suformuoti tokio dydžio teritoriją su tokio lygio infrastruktūra. Jau šiandien dalis žmonių darbo vietą renkasi ten, kur po įtemptos darbo dienos gali čia pat turiningai pailsėti, užsiimti savo pomėgiais, atsipūsti gamtos prieglobstyje. Dauguma jau įsigijusių sklypus pirkėjų čia įgyvendina ar ruošiasi įgyvendinti savo svajones – nuo erdvių būstų įspūdingos gamtos apsuptyje iki vilų poilsiui su puoselėjamu vynuogynu“, – teigia E.Milukas.

Jis pasakoja, kad netrukus „Bebrusų slėnio“ plėtotojai pasiūlys įsigyti ne tik sklypus, bet ir kelias projektuojamas 160–250 kv. m ploto vilas, kurios su daline apdaila kainuos nuo 250 tūkst. eurų. Taip siekiama pirkėjams, negalintiems skirti daug laiko projektavimo ar statybos darbams, pasiūlyti patrauklų objektą išskirtinėje vietoje, kuriame beliks sukurti savo svajonių vilos interjerą.

„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“
„Deal LT“ nuotr./Molėtų rajone kuriama privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“

Privačių vilų gyvenvietė „Bebrusų slėnis“ kuriama Molėtų rajone, Ažuožeriuose, 7 km iki Molėtų miesto. Pasirinkti sklypą iš likusių laisvų „Bebrusų slėnyje“ galimą čia. Gyvenvietėje dar yra laisvų sklypų su vaizdingo Bebrusų ežero pakrante bei atsiveriančia ežero salos panorama.

Projekto vystytojai UAB „Deal LT“ turi ilgametę projektų su pilnai išvystyta infrastruktūra plėtojimo patirtį, yra įgyvendinęs per 20 projektų. Vienas paskutinių baigtų išskirtinių projektų Vilniaus rajone „Laurų rezidencijos“ tapo vienu geidžiamiausių regione.

Bebrusų ežeras tyvuliuoja vos 3 minutes kelio automobiliu nuo Molėtų. Ežero ilgis siekia 5 km, o plotis – apie 2,6 km. Bebrusų ežeras pasižymi skaidriu vandeniu ir labai raižyta kranto linija su daugybe įlankų ir užutėkių, todėl jo kranto ilgis – kiek daugiau nei 19 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius