Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Viešbučio-restorano „Smilga“ varžytynės atšauktos

Daugiau nei prieš mėnesį iš varžytinių pradėtas pardavinėti beveik keturiolika metų Kėdainių centre gyvuojantis viešbutis ir restoranas „Smilga“. Tačiau pasibaigus varžytinių terminui, anstolio padėjėjas Tomas Jasaitis „Rinkos aikštę“ informavo, jog varžytynės atšauktos.
Viešbutis-restoranas „Smilga“
Viešbutis-restoranas „Smilga“ / rinkosaikste.lt/Algimanto Barzdžiaus nuotr.

Apie situaciją plačiau kalbėti jos savininkai ir direktorė nepanoro – ilgiau nei dvi savaites laukus, atsakymo į pateiktus klausimus ir jokių paaiškinimų „Rinkos aikštės“ redakcija taip ir negavo.

Savo ruožtu antstolio padėjėjas Tomas Jasaitis, kuravęs „Smilgos“ pardavimą iš varžytynių, informavo, jog jos buvo nutrauktos.

„Dažnai būna, jog tik taip ir galima kurti verslą. Tai yra normali gyvenimiška situacija. Žmonės ieškojo sprendimų, 99 procentais juos rado ir šiandieną su didžiuoju kreditoriumi buvo susitarta, o išieškotojas tiesiog pateikė mums prašymą, kad vykdymo procesas nebereikalingas ir tas objektas nebeturi būti parduodamas varžytynėse“, – aiškino antstolio padėjėjas.

Ar tuo metu, kol vyko varžytynės, kas nors domėjosi viešbučio pirkimu, T.Jasaitis pasakyti negalėjo.

„Aš esu įsitikinęs, kad siekiant įsigyti tokį objektą, antstoliui skambinsi paskiausiai. Pirmiausiai kreipčiausi į bendrovę, kalbėčiausi, tarčiausi, galbūt tai tik laikini sutrikimai, galbūt iš tiesų tas verslas bus perimamas kitų savininkų, – kalbėjo antstolio padėjėjas. – Matant iš pačios situacijos, kad, jeigu jau klientai, t.y. skolininkai, dėjo daug pastangų, kad susitartų ir susitarė su kreditoriumi, tai ir apie tuos besidominčius pirkėjus tikriausiai nebėra prasmės kalbėti.“

Tiesa, T.Jasaitis atskleidė, jog kreditorius, atidavęs „Smilgą“ varžytinėms, buvo bankas.

Puslapyje www.evarzytines.lt buvo skelbiama, jog objektas parduodamas už beveik pusę milijono eurų – 492 000 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius