-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus oro uoste atidarytas naujas VIP terminalas su konferencijų centru

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste atidarytas naujas labai svarbių asmenų (VIP) terminalas su konferencijų centru, pranešė tris šalies oro uostus valdanti įmonė Lietuvos oro uostai.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Naujasis terminalas leidžia patenkinti augančius kokybės ir komforto poreikius ir atitinkamai reprezentuoti Lietuvą svarbiems užsienio svečiams. Oro uosto infrastruktūra ir anksčiau leido įvairiausio formato renginius, vis dėlto naujasis pastatas leidžia rinkai pasiūlyti naują produktą“, – pranešime teigė įmonės Komercijos departamento direktorius Justinas Stepšys.

Skelbta, jog 1,45 tūkst. kv. m ploto pastato pirmajame aukšte bus 566 kv. metrų ploto terminalas, o antrajame - 520 kv. metrų ploto konferencijų centras. Konferencijų centre vienu metu gali tilpti iki 300 svečių.

Anot įmonės, terminale jau išlydėti pirmieji keleiviai, o pirmieji renginiai numatomi vasarą, yra rezervacijų ir žiemos sezonui. Centre bus galima organizuoti konferencijas, mokymus, įmonių vakarėlius, fotosesijas, filmavimus bei asmenines šventes.

Pastatą už 82,5 tūkst. eurų projektavo bendrovė Vilniaus architektūros studija, o statė bendrovė „Eikos statyba“, su kuria buvo pasirašyta 3,6 mln. eurų vertės sutartis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius