-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje netrukus atsidarys didžiausias Baltijos šalyse co-living kompleksas

Sostinėje rudenį duris atvers itin populiaraus co-living (liet. – bendragyvenimo) koncepto kompleksas „Liv_in Vilnius“, skelbiama pranešime žiniasklaidai. Pirmieji gyventojai į apartamentus įsikels jau rugsėjį. Pasak projekto autorių, komplekse įrengti 6 skirtingų tipų apartamentai, erdvės poilsiui ir bendrosios zonos bendravimui ir darbui.
Vilniuje netrukus atsidarys didžiausias Baltijos šalyse co-living kompleksas
Vilniuje netrukus atsidarys didžiausias Baltijos šalyse co-living kompleksas / Bendrovės nuotr.

Didžiuosiuose pasaulio miestuose co-living jau tapo įprastu gyvenimo būdu, kurį dažniausiai renkasi aktyvūs, po pasaulį verslo reikalais keliaujantys profesionalai, užsienyje karjeros galimybes plečiantys jaunuoliai ar studentai. Jau visai netrukus Vilniuje, verslo pastatų komplekso „Technopolis“ kaimynystėje duris atvers toks bendragyvenimo kompleksas „Liv_in Vilnius“, kuriame – 240 skirtingo dydžio apartamentų su bendrabūvio erdvėmis.

Bendrovės nuotr./Vilniuje netrukus atsidarys didžiausias Baltijos šalyse co-living kompleksas
Bendrovės nuotr./Vilniuje netrukus atsidarys didžiausias Baltijos šalyse co-living kompleksas

Kompleksas sudarytas iš 5 korpusų, sujungtų horizontalia komunikacija ir liftais, jame taip pat yra požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, sandėliukai ir saugyklos dviračiams. Gyventojai galės rinktis iš 6 skirtingų tipų apartamentų, kurių plotas svyruoja nuo 20 iki 39 kv. metrų. Apartamento nuomos kainos prasideda nuo 380 eurų per mėnesį.

Co-living itin populiarus tarp tų žmonių, kurie daug keliauja, taupo laiką, nenori ilgalaikių įsipareigojimų ar nėra pasiruošę įsigyti nekilnojamojo turto viename mieste. Gyventi šiame komplekse gali ir jaunieji profesionalai, ir užsieniečiai atvykę dirbti pagal darbo sutartis, ir daugiau patogumo norintys studentai“, – pasakoja UAB „ETA projektai“ vadovė V.Žutautaitė.

Specialistė sako, kad tokio komplekso išskirtinumas – būtent vienyti bendraminčius ir burti juos į bendruomenes. „Nors kiekvienas apartamentų gyventojas turės savo asmeninę erdvę poilsiui, ne ką mažiau patogios bus ir bendradarbystės erdvės. Jose gyventojai galės susipažinti vieni su kitais, ne tik leisti laisvalaikį, bet galbūt ir atrasti naudingų pažinčių verslo, profesine prasme. Šis apgyvendinimo konceptas tuo ir unikalus, kad suburia gyventojus į tikslines bendruomenes“, – tikina ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius