Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – spartus daugiabučių renovavimo proveržis

Šiųmetis šildymo sezonas itin skaudžiai per kišenę smogs senų ir nerenovuotų daugiabučių gyventojams, tačiau beveik neturės įtakos renovuotų namų savininkams. Daugiabučių modernizacijos projektų lyderis „Mano BŪSTAS“, jau atnaujinęs sostinėje ne vieną dešimtį namų, per artimiausius metus modernizuos dar 40 taršių ir neekonomiškų daugiabučių.
Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36
Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36 / „Mano būstas“ nuotr.

Pritarę renovacijai ir pasinaudoję valstybės parama šiandien vilniečiai mėgaujasi ne tik didesniu komfortu bei mažesnėmis energijos resursų sąnaudomis, bet ir džiaugiasi padidėjusia būsto verte. Atnaujinti namus šiems gyventojams padėjo modernizacijos projektų administratorius „Mano BŪSTAS“.

„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36
„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36

Vilnius atsinaujina

Nuo 2015 metų daugiabučių namų modernizavimo procesus administruojantis „Mano BŪSTAS“ gerovę, komfortą ir didesnę turto vertę Vilniuje suteikė 72 renovuotų namų gyventojams. Tačiau džiugina kitas rodiklis – vien šiemet „Mano BŪSTAS“ Vilniuje pradėjo vykdyti beveik 40 naujų renovacijos projektų.

Pasiekusi šiuos rodiklius įmonė nežada sustoti, nes gyventojai vis labiau supranta renovacijos naudą ir patys domisi atnaujinimo galimybėmis. Atsižvelgdamas į tai, „Mano BŪSTAS“ toliau stiprina renovacijos padalinį, investuoja į naujus procesus ir didina darbuotojų skaičių, kurie rūpinsis daugiabučių modernizacijos projektais visoje šalyje.

„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36
„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36

Sėkmės formulė

Bendrovės „Mano BŪSTAS“ direktorius sako, kad itin spartų renovacijos Vilniuje proveržį lėmė keletas esminių veiksnių: gyventojų įsitraukimas, administratoriaus iniciatyva ir naujai suformuota renovacijos projektų valdymo komanda.

Be to, prie kokybiškos daugiabučių modernizavimo programos sėkmės itin prisideda griežta rangovų kontrolė. „Mano BŪSTAS“ kontroliuoja, kad ją vykdytų tik kvalifikuotas techninis prižiūrėtojas, atstovaujantis gyventojų interesus. Nuo jo nemažai priklauso atliekamų darbų kokybė, nes techninis prižiūrėtojas kontroliuoja, jog renovacijos darbus atliekantys rangovai laikytųsi visų patvirtinto projekto reikalavimų.

Mažiau CO2

„Džiugina, jog šimtai pilkų daugiabučių tapo ir greitu metu taps gražesni, jaukesni ir komfortiškesni, o dėl įdiegtų energijos taupymo sprendimų sumažėjo CO2 tarša. Ir nors išjudinti renovacijos traukinį buvo nelengva, „Mano BŪSTAS“ įmonė nenuleido rankų ir dėjo milžiniškas paslaugas, kad apie renovacijos naudą žmonės išgirstų iš kvalifikuotų ekspertų lūpų, o ne iš negatyvių sklandančių gandų. Neabejoju, kad renovuotų daugiabučių gyventojai žinią apie drastiškai brangstantį šildymą sutiko ramiai, nes jie mažiausiai iš visų pajus kainų šuolį“, – sako M.Genys.

„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36
„Mano būstas“ nuotr./Renovuotas daugiabutis Žirmūnų 36

Šiais metais „Mano BŪSTAS“ ir toliau aktyviai skatins gyventojus domėtis daugiabučių renovacija. Įmonė paprastai ir aiškiai būstų savininkams pateiks modernizacijos naudas bei konsultuos visais su pastatų atnaujinimu susijusiais klausimais.

Nuo 2015 metų „Mano BŪSTAS“ didžiuosiuose Lietuvos miestuose jau renovavo per 100 daugiabučių, o šiuo metu baigia modernizuoti daugiau nei 200 namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius