Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Romanetės – elegantiškas klasikos ir jaukumo derinys

Natūralių spalvų paletė, lašelis floros motyvų bei šiek tiek moderno. Taip galima apibūdinti naujuosius audinius, papildžiusius gausią DOMUS LUMINA romanečių audinių kolekciją.
Romanetės
Romanetės / Domus Lumina nuotr.

Naujoji kolekcija kiekvieną interjerą pripildys ramybės, elegancijos ir žemiškos harmonijos nuotaikomis. Joje rasite belgų, vokiečių, ispanų, turkų bei kitų patikimų gamintojų audinius. Ji turtinga visų žemės tonų atspalviais ir raštais. Nors kolekcijoje dominuoja švelnios, pastelinės spalvos – nuoboduliu čia tikrai nekvepia! Skirtingi dizainai, geometriniai raštai ar vasaros žiedai ant Jūsų lango skleisis ištisus metus.

Romanetės dera visose namų erdvėse – tereikia pasirinkti audinį, kuris atlieka reikalingą funkciją. Vaikų kambariui romanetės suteikia jaukumo, svetainėje – elegancijos ir puošnumo, miegamasis tampa romantiška poilsio oaze… O romanetėmis padabinti vonios kambario langai sušildo ir kviečia mėgautis ramybe jūsų asmeninėje SPA erdvėje.

Mūsų klientai, jau spėję įvertinti ir pamėgti romanečių privalumus, nudžiugs dar labiau! Naujojoje kolekcijoje rasite audinių, atsparių ugniai, kuriuos galima skalbti arba valyti cheminiu būdu, todėl gaminių priežiūra nesukels jokių problemų.

Ši kolekcija tikrai susilauks gamtos mylėtojų simpatijų. Daugelio audinių sudėtyje naudojami natūralaus lino ir medvilnės verpalai, kurie paverčia audinius švelniais ir lengvais, lengvai įsiliejančiais į interjerą.

Džiugi žinia ir tiems, kurie mėgsta preciziškumą ir siekia suderinti kiekvieną detalę interjere – dauguma naujosios romanečių kolekcijos audinių yra tinkami lovatiesių, pagalvėlių, staltiesių ir užuolaidų siuvimui. Todėl pasirinkę audinius iš naujosios kolekcijos, galėsite sukurti Jums mielus interjero akcentus panaudodami tą patį ar skirtingus, derančius ar kontrastuojančius audinius!

Tinkamai parinkti romanečių, užuolaidų, lovatiesių, pagalvėlių ar kitų dekoro elementų audiniai gali paryškinti, pagyvinti interjerą, suteikti ypatingos prabangos Jūsų erdvėms. Nuo pasirinkto audinio gali priklausyti ir šių aksesuarų siuvimas, jų dizainas – kai kurie išlaiko lengvumą, kiti atvirkščiai – įrėmina kambario erdvę, suteikia griežtumo. Norint kambariui parinkti geriausią variantą, reikia ne tik mokėti derinti skirtingas spalvas, stilius, bet ir audinių faktūras, parinkti tinkamiausią modelį jums. Šiais klausimais visada pasirengusi pagelbėti mūsų profesionali komanda!

Papuoškite savo langus gaminiais, kurie sukurs išskirtinį jaukumą ir harmoniją Jūsų namuose ar biure! Naujosios kolekcijos ieškokite DOMUS LUMINA salonuose ar išsikvietę konsultantą į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius