-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UAB „Rampini“ įgyvendino pirmąjį Santaros projekto plėtros etapą – atidaromas „Maxima XX“ prekybos centras

Investicijų ir turto vystymo bendrovė „Rampini“ įgyvendino pirmąjį projekto Santariškėse plėtros etapą – spalio 29 d. atidaromas prekybos centras „Maxima XX“. Į projektą jau investuota 6,5 mln. Eurų. 1,05 ha teritorijoje Santaros g. 9, kurią UAB „Rampini“ įsigijo 2019 metų pradžioje, antruoju etapu planuojama pastatyti ir medicininės-komercinės paskirties 3500 m² bendro ploto pastatą, į kurį planuojama investuoti dar 4,5 mln. eurų.
UAB „Rampini“ įgyvendino pirmąjį Santaros projekto plėtros etapą- atidaromas Maxima XX prekybos centras
UAB „Rampini“ įgyvendino pirmąjį Santaros projekto plėtros etapą- atidaromas Maxima XX prekybos centras / Partnerio nuotr.

3250 m² ploto prekybos centre jau spalio 29 d. atidaroma „Maxima XX“ formato parduotuvė, taip pat kavinė-valgykla, didelė vaistinė: „Eurovaistinė“, gėlių ir gyvūnų prekių prekybos vietos. Pirkėjų patogumui įrengta erdvi 135 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. Tai jau 8-oji investicijų ir turto vystymo bendrovės „Rampini“ pastatyta „Maxima“ prekybos tinklo parduotuvė Lietuvoje.

„Iki šiol Santariškėse neturėjome šiuolaikinio prekybos centro ir kitų būtinųjų paslaugų teikėjų. Siekėme sukurti patogią prekybos vietą tiek gretimų mikrorajonų gyventojams, tiek aplinkiniuose biuruose dirbantiems specialistams, o taip pat ir klinikų komplekso lankytojams bei pacientams“, – teigia „Rampini“ vadovas Andrius Stašinskas.

Pasak A.Stašinsko, „Rampini“ jau ruošiasi įgyvendinti ir antrąjį projekto plėtros etapą: parengti ir suderinti projektiniai 3500 m² ploto pastato pasiūlymai, aktyviai bendraujama su potencialiais nuomininkais.

„Pagal Medicinos centro ir biurų koncepciją, jame turėtų įsikurti plataus paslaugų profilio klinika ir papildomas medicinos paslaugas teikiančios įmonės, kurių veikla papildytų bendrą paslaugų paketą klientui ir sustiprintų Medicinos centro potencialą“, – teigia A. Stašinskas.

Partnerio nuotr./UAB „Rampini“ įgyvendino pirmąjį Santaros projekto plėtros etapą – atidaromas „Maxima XX“ prekybos centras
Partnerio nuotr./UAB „Rampini“ įgyvendino pirmąjį Santaros projekto plėtros etapą – atidaromas „Maxima XX“ prekybos centras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius