Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuva gali“: Domanto Makausko granito gaminių verslas – noro yra, trūksta tik pinigų ir žinių

Iš Anykščių kilęs Domantas Makauskas dar būdamas studentas nusprendė, kad samdomo darbo nedirbs. Tad verslauti ėmėsi studijuodamas. Nors pirmasis bandymas užsidirbti nebuvo labai pelningas, nesėkmės neatbaidė vaikino bandyti dar ir dar kartą.
Domantas Makauskas
Domantas Makauskas / Stop kadras iš laidos

Idėjų ir verslo galimybių žvalgęsis Norvegijoje, Kinijoje, Anglijoje, Domantas nusprendė veikti Lietuvoje. O pastačius granito gaminių verslą ant kojų – plėstis į kitas šalis. Kol kas jam ir jo kraštiečiui verslo partneriui einasi sunkiai.

Vaikinai turi daug norų, tačiau mažai žinių ir, kas būdinga verslo pradžiai, nepakankamai pinigų. Pagalbos jie kreipėsi į LRT televizijos ir SEB banko projektą „Lietuva gali”, skirtą paremti verslą regionuose.

Rugsėjo 4 dieną LRT televizijoje trečią kartą startuoja televizijos ir SEB banko projektas „Lietuva gali“, skirtas verslui regionuose skatinti.

Penki patyrę ir daug pasiekę verslininkai imasi konsultuoti savo gimtuosiuose kraštuose įsikūrusias įmones, kad padėtų joms ne tik išgyventi, bet augti ir tapti geriausiomis.

VIDEO: „Lietuva gali“: smulkintų akmenukų verslas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius