Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuva gali“ (VI laidos III dalis): įmonei reikia mažiausiai trijų veiklos planų – nuo minimalių ambicijų iki programos maksimum

Ekspertų požiūriu, mažeikiškio Rolando Aurylos sudėliotoje plėtros strategijoje daug spragų. UAB „Eika“ vadovo Roberto Dargio teigimu, įmonė turi parengti mažiausiai tris, dar geriau – penkis finansinius ir investicijų planus.
Rolandas Auryla, Aivaras Čičelis ir Robertas Dargis
Rolandas Auryla, Aivaras Čičelis ir Robertas Dargis / Stop kadras iš laidos

Juose turėtų būti numatyta ir programa maksimum, jei augimas itin agresyvus, ir minimalios išlaidos, garantuojančios saugią veiklą.

Geras planavimas gali padėti apsisaugoti nuo bankroto. „Aurometos“ vadovo laukia naujos konsultantų užduotys, kurias įgyvendinti bus nemažas iššūkis.

LRT televizija jau trečią kartą su SEB banku kuria projektą „Lietuva gali“, skirtą verslui regionuose skatinti. Penki patyrę ir daug pasiekę verslininkai konsultuoja savo gimtuose kraštuose įsikūrusias įmones, kad padėtų joms ne tik išgyventi, bet augti ir tapti geriausiomis.

VIDEO: „Lietuva gali“ (VI laidos III dalis): įmonei reikia planų nuo minimalių ambicijų iki programos maksimum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius