Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje prasidėjo tarptautinis gyvybės mokslų forumas

Trečiadienį prasidėjo tris dienas truksiantis tarptautinis gyvybės mokslų forumas „Life Sciences Baltics 2012“. Tai pirmasis tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse.
Forumo akimirka
Forumo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tarp ryškiausių konferencijos svečių – Nobelio premijos 2009 m. laureatė izraelietė prof. Ada E.Yonath,  Europos vaistų agentūros direktorius Guido Rasi, daugybė kitų pasaulyje pripažintų ir gyvybės mokslų srityje nusipelniusių asmenybių.

Į renginį atvažiavo ir daug užsienio lietuvių – Dr. Jokūbas Žiburkus iš Hjustono universiteto Biologijos ir biochemijos departamento, Norvegijoje Radium ligoninės Radiacinės biologijos departamente ir Oslo universiteto ligoninėje dirbantis mokslininkas Dr. Petras Juzėnas, pasaulyje unikalius tyrimus vykdantis Svinburno technologijos universiteto profesorius ir Mikrofotonikos centro (CMP) direktoriaus pavaduotojas Saulius Juodkazis ir kiti.

„Tai puiki galimybė padrąsinti kooperaciją tarp verslo ir mokslo. (...) Noriu pasveikinti visus, atvykusius į Vilnių. Tai miestas, garsus savo kūrybine mintimi“, – konferencijos svečius sveikino Lietuvos užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis.

Speciali rubrika „Life Sciences Baltics 2012“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius