-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min Tyrimų skyrių papildė E.Naprys, o Verslo skyrių – J.Laurinėnaitė-Šimelevičienė

Antro skaitomiausio naujienų portalo Lietuvoje 15min redakcijoje reikšmingi pokyčiai – prie komandos prisijungia daugiau nei 17 metų patirtį turinti verslo žurnalistė Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė. Nuo šiandien ji pakeičia ilgametį 15min Verslo rubrikos žurnalistą Ernestą Naprį, kuris prisijungia prie žurnalistų Dovydo Pancerovo ir Birutės Davidonytės tandemo 15min Tyrimų skyriuje.
Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė ir Ernestas Naprys
Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė ir Ernestas Naprys / 15min montažas

15min žurnalistui E.Napriui šių metų pradžioje įteikti net du svarbūs apdovanojimai – „Metų straipsnio autoriaus“ ir „Metų žurnalisto“ – už publikacijas apie Europos Sąjungos pinigų panaudojimą.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ernestas Naprys
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ernestas Naprys

Verslo ir ekonomikos temomis rašanti žurnalistė J.Laurinėnaitė-Šimelevičienė yra dirbusi naujienų agentūroje BNS, žurnaluose „Veidas“ ir „Reitingai“, yra itin didelių visuomenės susidomėjimo sulaukusių projektų, tokių kaip delfi.lt užsakymu atliktų tyrimų „Lietuvos turtingiausieji“, „Didžiausi Lietuvos žemvaldžiai“, „Didžiausi Lietuvos miškų valdytojai“ bendraautorė, viena iš drąsaus tyrimo-eksperimento „Ką reiškia būti musulmonu Lietuvoje“ bendraautorė, apdovanota tarptautinio judėjimo už aukščiausius standartus žurnalistikoje „Media4Change“ premija.

15min nuotr./Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė
15min nuotr./Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė

„Vienas ryškiausių ir produktyviausių 15min žurnalistų Ernestas Naprys neabejotinai sustiprins mūsų Tyrimų skyrių, praplės tematiką, įneš naujų drąsių kampų. To paties tikimės Verslo skyriuje ir iš Jurgitos Laurinėnaitės-Šimelevičienės: temų universalumo, šiuolaikiškumo ir drąsos, – sako 15min vyr. redaktorius Raimundas Celencevičius. – Esu įsitikinęs, kad šie pokyčiai 15min leis savo skaitytojams, žiūrovams ir klausytojams pateikti dar daugiau patikimos žurnalistikos turinio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius