Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Tapinas neberašys apžvalgų naujienų portalui „Delfi“

Žurnalistas, „Laisvės TV“ įkūrėjas Andrius Tapinas penktadienį pranešė neberašysiantis komentarų naujienų portalui „Delfi“.
Andrius Tapinas
Andrius Tapinas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šiandien atsisveikinu kaip „Delfi“ apžvalgininkas, – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašo A.Tapinas. – Prieš trejus metus Monika Garbačiauskaitė-Budrienė (buvusi „Delfi“ vyriausioji redaktorė – 15min) pasiūlė pabandyti ir iš tiesų buvo labai įdomi patirtis.

Nuo kelis mėnesius trukusių socdemų skalbyklų tyrimų iki šimtatūkstantines peržiūras rinkusių ir didžiulio rezonanso ar pasmerkimo sulaukusių tekstų, tekstų, kuriuos citavo partijų vadovai, tekstų, kurie pristabdė kai kurių veikėjų politines karjeras ir pagimdė sparnuotomis tapusias frazes.

Ir per trejus metus gal netgi pavyko parašyti vieną bent jau vidutinišką haiku.“

Apžvalgininkas tikina, kad dirbti buvo įdomu, kad tai jo sprendimas daugiau neberašyti portalui, tačiau neberašymo priežasčių A.Tapinas įraše nenurodo.

Jis dėkoja „Delfi“ redaktorėms, „kurios paliko visišką laisvę rašyti, kritikuoti visus ir viską, įskaitant ir patį „Delfi“ portalą“.

Visai neseniai A.Tapinas atkreipė dėmesį į „Delfi“ publikuojamus tekstus, kurių viename aprašomas „nuostabus ir šiltas interviu su „Mis SSRS“ konkurso dalyve“, kituose – „Bružaitės istorija“ ir „20 metų senumo Draučių istorija“.

„Čia jubiliejus kažkoks? Aprašoma vaizdingai, mėgaujantis kiekviena žudynių smulkmena“, – dėl pastarojo turinio stebėjosi žurnalistas.

„Laukiam, ką rytojus atneš. Bet, na, bičiuliai mieli, rimtai?“ – savo pasisakymą socialinio tinklo paskyroje užbaigė A.Tapinas.

Vienam iš komentatorių pasiteiravus: „Andriau, o pats jau „Delfi“ savo straipsnių nebeskelbi? – A.Tapinas atrašė, – Skelbiu ir ką? Turėčiau nesakyti, kas nepatinka, nes nebespausdins?“

„Tiesiog jūs prisidedat prie „Delfi“ populiarumo ir tokių žurnalistų tolimesnio rašymo. Tik tiek“, – pažymėjo kitas komentuotojas.

A.Tapinas šiuo metu veda politinės satyros šou „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“, LRT televizijoje – intelektinį žaidimą „Auksinis protas“.

Anksčiau šioje televizijoje A.Tapinas kūrė verslo publicistikos laidą „Pinigų karta“.

Žurnalistas yra išleidęs dvi knygas – „Vilko valanda“ ir „Maro diena“, yra suorganizavęs idėjų festivalį „Laisvės piknikas“.

Visai neseniai A.Tapinas inicijavo protestą prie Seimo „Mes kaltinam!“, po kurio reikalavo surengti pirmalaikius Seimo rinkimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius