-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Cgates“ televizija žengia į mobiliuosius įrenginius

Išmanioji televizija „Cgates“ baigė pirmąjį naujos TV platformos diegimo etapą ir pristato mobiliąją programėlę „Cgates TV“, leidžiančią žiūrėti televiziją mobiliuosiuose „Android“ ir iOS įrenginiuose, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Cgates“ televizija žengia į mobiliuosius įrenginius
„Cgates“ televizija žengia į mobiliuosius įrenginius / „Cgates“ nuotr.
Temos: 1 „Cgates“

Apie 2,4 mln. Eur investiciją (be galinės įrangos sąnaudų) per penkerius metus į naujos kartos TV platformą investuojanti įmonė artimiausiu metu žada pristatyti ir išmaniosios „Android“ TV galimybes.

„Prieš metus, Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, „Cgates“ tapo geriausiu fiksuoto interneto Lietuvoje tiekėju, todėl kitas natūralus žingsnis buvo tobulinti televizijos platformą. Tai bus ne tik naujos mobiliosios programėlės, bet ir kitoks turinio paruošimas, saugojimas, kodavimas, platinimas, išmanioji „Android“ TV ir kiti inovacijų pokyčiai“, – teigia Marius Dabrišius, „Cgates“ TV paslaugų departamento direktorius.

Nauja mobilioji programėlė

Prieš trejus metus „Cgates“ nusprendė atsisakyti mobiliosios programėlės, nes tuometinės technologijos ir įrenginiai netenkino nei įmonės, nei klientų poreikių. „Dabar grįžtame su visiškai naujomis galimybėmis, drauge sujungdami televiziją ir kitas vaizdo platformas“, – teigia M.Dabrišius. Jo teigimu, mobiliosios programėlės kūrimas ir diegimas užtruko daugiau nei metus.

Šiuo metu mobiliąją programėlę iš „Google Play“ ir „App Store“ parsisiuntę klientai gali surasti daugiau nei 5 000 TV laidų, namų kino platformų „ŽMONĖS Cinema“ ir „Megogo“ filmų bei serialų, pasinaudoti 14 dienų archyvo galimybe, atsisukti norimą laidą ar filmą. Rudenį klientai visą turinį išmaniuosiuose telefonuose, planšetėse ir nešiojamuosiuose kompiuteriuose gali žiūrėti nemokamai, be jokių įsipareigojimų.

„Rudenį lauksime klientų grįžtamojo ryšio ir į jį atsižvelgdami koreguosime ir tobulinsime paslaugą bei atliksime atnaujinimus, kad naujoji programėlė atitiktų Lietuvos vartotojų lūkesčius“, – sako M.Dabrišius.

„Cgates“, atsižvelgdama į klientų poreikį žiūrėti lietuvių ir rusų kalbomis dubliuotus filmus bei serialus, paruošė šimtus šiomis kalbomis išverstų filmų. Mobiliojoje programėlėje galima nurodyti savo prioritetines kalbas ir pagal tai bus parenkamas filmų ar serialų įgarsinimas.

Pasak M.Dabrišiaus, jau baigiamas ir antrasis naujosios „Cgates“ televizijos vystymo etapas. „Klientams visoje Lietuvoje pasiūlysime moderniausią patirtį, sujungiančią tiek televizoriaus ekraną, mobiliuosius įrenginius ir kompiuterius, tiek šiuolaikišką priėjimą ir pasirinkimą įvairiausio turinio pagal kiekvieno kliento poreikį“, – sako „Cgates“ TV paslaugų departamento direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius