-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Info dienos“ žinių tarnybai vadovaus Zigmas Zaikinas

Nuo gegužės 15-osios „Info TV“ kanalo žinių tarnybos vadovu taps žurnalistas Zigmas Zaikinas. Jis pakeis pareigas paliekančią Ingą Larionovaitę. Žiniasklaidai išplatintame pranešime rašoma, kad iki šiol Z.Zaikinas buvo šio kanalo informacinės laidos „Info diena“ prodiuseris.
Zigmas Zaikinas
Zigmas Zaikinas / LNK nuotr.

„Dėkoju už man išreikštą pasitikėjimą. Galiu užtikrinti, kad „Info diena“ ir toliau sklandžiai tęs savo darbą. Didžiuojuosi, kad galėsiu vadovauti „Info dienoje“ suburtam stipriam žurnalistų kolektyvui“, – sako Z.Zaikinas, „Info dienos“ prodiuseriu dirbęs pastaruosius šešerius metus nuo „Info dienos“ starto.

„Info dienos“ Zigmas Zaikinas savo žurnalistinę karjerą pradėjo 1997-aisis LRT „Panoramoje“, vėliau dirbo LNK žiniose, buvo „Lietuvos ryto TV“ žinių prodiuseris, o nuo 2012 metų eina „Info dienos“ prodiuserio pareigas.

Buvusi vadovė I.Larionovaitė antradienį socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad išeina iš „Info TV“, kaip vieną iš priežasčių nurodžiusi VSD pažymą apie „MG Baltic“. Ji taip pat teigė, kad yra sulaukusi kelių darbo pasiūlymų. Trečiadienį buvo pranešta, kad ji pakeičia LRT televizijos žinių tarnybos vadovą Audrių Matonį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius