-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos spaudos leidėjai prašo vyriausybės pagalbos

Latvijos spaudos leidėjų asociacijos nariai reiškia susirūpinimą dėl savo padėties ir ragina vyriausybę imtis skubių veiksmų, kad šalies visuomenei per koronaviruso pandemijos krizę būtų prieinami kuo įvairesni informacijos šaltiniai.
Laikraštis
Spauda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Asociacijos kreipimesi į vyriausybę pažymima, jog kaimo vietovių gyventojams spausdintas leidinys yra pagrindinis informacijos šaltinis, o elektroniniai informacijos kanalai daugumui jų yra vis dar neprieinami dėl įgūdžių stokos ar techninių priemonių neturėjimo.

Latvijos spaudos leidėjai reikalauja vyriausybės nedelsiant imtis neišvengiamoms jiems paramos sprendimų bei juos kuo skubiau įgyvendinti, kad toks informacijos šaltinis krizės metų neišnyktų.

Spaudos leidėjai taip pat reikalauja neuždaryti Latvijos pašto skyrių kaimo vietovėse, užtikrinti spaudos platinimo per parduotuves ir kioskus galimybes, įtraukti visuomenės informacijos priemones į sąrašą sektorių, kuriems per šią krizę būtina valstybės parama, o pridėtinės vertės mokesčio tarifą spaudai iki 5 proc. apkarpyti kuo greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius