Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

LRT Tarybos pirmininkas: oficialiai jokių papildomų parlamentarų klausimų negavome

Trečiadienį Seimo pirmininko pavaduotojui „valstiečiui“ Arvydui Nekrošiui pareiškus, kad aštuoniasdešimt Seimo narių pateikė papildomų klausimų Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) Tarybai, LRT Tarybos pirmininkas Žygintas Pečiulis teigia jokio oficialaus kreipimosi negavęs.
Žygintas Pečiulis
Žygintas Pečiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kaip ir praėjusį kartą, apie tai, kad yra Seimo narių klausimai, šiandien skaitome agentūros BNS pranešimuose. Oficialiai kol kas nesame nieko gavę“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Ž.Pečiulis.

Naujai teiktuose klausimuose iš LRT Tarybos prašoma pateikti informaciją apie darbuotojų atlyginimus, sutartis su prodiuserinėmis kompanijomis ir turto nuomą.

Tarp pasirašiusiųjų papildomus klausimus yra Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, premjeras Saulius Skvernelis, Seimo Valstiečių ir žaliųjų frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis bei dauguma šios frakcijos narių, taip pat kai kurie valdančiosios Socialdemokratų darbo frakcijos bei opozicinės Socialdemokratų partijos frakcijos atstovai, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos frakcijos nariai. Papildomus klausimus dėl LRT finansų naudojimo taip pat pasirašė ir dalis opozicinių „tvarkiečių“, konservatorių ir Liberalų sąjūdžio frakcijų narių.

„Mes paprašėme LRT Tarybos, kad jie papildytų atsakymus į jau atsakytus klausimus. Daug prieš tai teiktų klausimų buvo neatsakyta arba atsakyta neišsamiai. Pasirašė šįkart klausimus beveik visų frakcijų atstovai“, – BNS antradienį sakė A.Nekrošius.

LRT tikina dalies klausimų neatsakiusi dėl sutartyse numatytų konfidencialumo reikalavimų.

Į 66 Seimo narių užduotus klausimus LRT atsakymus teikė prieš kelias savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius