-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRTK: „TV3“ laida „Svajonių sodai“ reklamą transliavo pažeisdama įstatymus

Lietuvos radijo ir televizijos komisija trečiadienį nusprendė taikyti administracinę atsakomybę UAB „All Media Lithuania“ (ankstesnis pavadinimas – UAB „TV3“) įstatymų pažeidimų.
TV3 televizija
TV3 televizija / Kadras iš reklamos

„Minėtos bendrovės televizijos programos „TV3“ 2017 metų spalio 22 dieną laidoje „Svajonių sodai“ transliuojant informaciją apie prekes „Husqvarna“, „Gardena“, „Juknevičiaus kompostas“ ir „Tikkurila“ buvo neteisingai transliuojamas pranešimas apie rėmimą, daroma įtaka programos turiniui, skatinama pirkti prekes darant specialias reklamines nuorodas, nepagrįstai didinama galimybė pastebėti prekes ir prekės ženklus“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

LRTK teigia nustačiusi, kad, transliuojant minėtą laidą, buvo padaryti Visuomenės informavimo įstatymo ir Reikalavimų komerciniams audiovizualiniams pranešimams ir reklamos transliavimui, radijo programų ir atskirų programų rėmimo radijo ir televizijos programose įgyvendinimo tvarkos aprašo nuostatų prekių rodymui bei pranešimams apie rėmimą pažeidimai.

Bendrovė, jai nurodžius atsakingą už padarytus pažeidimus asmenį, LRTK tikinimu, artimiausiu metu sulauks administracinės nuobaudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius