-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažindami valdymo išlaidas krizės metu, „Fox“ vadovai iki rudens atsisakė atlyginimų

JAV žiniasklaidos bendrovės „Fox“ vadovai atsisakė atlyginimų artimiausiais mėnesiais, siekdami padėti bendrovei koronaviruso pandemijos sukeltos krizės metu.
JAV doleriai
JAV doleriai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį „Fox“ generalinio direktoriaus Lahlano Murdocho paskelbtame pareiškime pažymima, kad jis kartu su tėvu Rupertu Murdochu, vadovaujančiu bendrovės direktorių valdybai, ir daugeliu aukščiausio rango vadovų atlyginimų negaus iki rugsėjo pabaigos.

„Nors tiksliai nežinome, kada galėsime grįžti į normalų gyvenimą ir visiškai atnaujinti veiklą, nusprendėme imtis daugybės naujų žingsnių, kad užtikrintume gerą bendrovės padėtį ir būtume tinkamai pasirengę tai akimirkai, kai krizė atslūgs“, – pareiškė L.Murdochas.

„Fox“ valdo televizijos kanalus „Fox News“, „Fox Broadcast Network“, „Fox Sports“ ir daugiau nei 20 regioninių kanalų, kuriuos žiūri apie 40 proc. Jungtinių Valstijų gyventojų.

Maždaug 700-ų „Fox“ vadovai gaus 50 proc. mažesnius atlyginimus iki rugsėjo 30 dienos, įskaitant „Fox News“ generalinę direktorę Susanne Scott, „Fox Entertainment“ generalinį direktorių Charlie Collier ir „Fox Sports“ vadovą Ericą Shanksą.

L.Murdochas pažymėjo, kad valdymo išlaidų mažinimas yra būtinas, kad „galėtume kiek įmanoma labiau apsaugoti kolegas, dirbančius visą darbo dieną, ir pasinaudoti galimybe tęsti darbą tuo metu, kai mus labiausiai paveikė krizė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius