Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Telia“ Lietuvoje rodys HBO turinį už 7 eurus per mėnesį

Nuo rugpjūčio 21 dienos visi „Telia“ išmaniosios televizijos klientai galės žiūrėti daugiau nei šimtą filmų ir serialų iš Amerikos mokamos televizijos tinklo HBO. Naujausias HBO turinys bus automatiškai įtrauktas į „Telia“ klientams siūlomą paslaugą.
Serialas „Sostų karai“
Serialas „Sostų karai“

Rugpjūčio 21 dieną „Telia“ išmanioji TV pasipildys HBO paslauga su tokiais serialais kaip „Sostų karai“, „Vakarų pasaulis“ („Westworld®“), ar legendiniai „Sopranai: mafijos kronikos“ („The Sopranos®“)., rašoma pranešime žiniasklaidai.

„HBO Europe“ vadovas Hervé Payan džiaugiasi, kad lietuviai pagaliau galės išvysti daugelį įspūdingų HBO serialų. „Mūsų itin sėkmingas bendradarbiavimas su „Telia“ lėmė, kad nuo šiol galime pasiūlyti savo milžinišką sukaupto turinio biblioteką ir pačius naujausius HBO kūrinius lietuviams, vertinantiems aukščiausio lygio televizijos turinį“, – cituojama H.Payan.

Televizija transliuos „Sostų karus“, „Vakarų pasaulį“, „Aštrius daiktus“ ir „Nekaltą melą“, taip pat tokias komedijas kaip „Viceprezidentė“ („Veep®“), „Merginos“ („Girls®“), „Žaidėjai“ („Ballers®“) ir „Silicio slėnis“ („Silicon Valley®“).

HBO turinio bibliotekoje lietuviai taip pat atras anksčiau rodytus HBO serialus, tokius kaip „Sopranai: mafijos kronikos“, „Šešios pėdos po žeme“ („Six Feet Under®“), „Blakė“ („The Wire®“), „Tikras kraujas“ („True Blood®“), „Draugeliai“ („Entourage®“). Iš viso vartotojai galės rinktis iš daugiau nei šimto filmų ir serialų bei peržiūrėti visas iki šiol išleistas jų serijas, be to, paslauga bus automatiškai pildoma nauju turiniu.

Visus HBO filmus ir serialus „Telia“ klientai galės žiūrėti su lietuviškais subtitrais ir pasirinkti originalo (anglų k.) arba rusų kalbos įgarsinimą.

Naująją HBO paslaugą „Telia“ išmaniosios televizijos klientai galės užsisakyti nuo rugpjūčio 21 d., ji kainuos 6,9 Eur per mėnesį. Pirmąjį mėnesį paslaugą bus galima išbandyti nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius