-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 Valentino dienos dovanų idėjos, kurios nudžiugins net išrankiausius

Rinkos tyrimų bendrovės „Drive research“ atliktos apklausos duomenys rodo, kad daugiau nei pusė pasaulio gyventojų švenčia Valentino dieną. Tačiau pasiruošimas meilės šventei gali sukelti nemažai streso tiems, kurie ketina savo antrąsias puses palepinti dovanomis. Nudžiuginti antrąsias puses gali ne tik tradicinė gėlių puokštė, bet ir ypatingai apgalvotos, praktiškos dovanos, kurios padės puoselėti mylimojo pomėgius. Todėl dalinamės dovanų krepšeliu, kuris meilės dieną nudžiugins net išrankiausius.
HUAWEI WATCH GT 4
HUAWEI WATCH GT 4 / Huawei nuotr.

Išmanieji laikrodžiai – ne tik stiliaus detalė

Laikrodžiai per eilę metų tapo neatsiejama stiliaus detale, tačiau, kaip teigia „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė, sparčiai besivystančios technologijos dabar leidžia laikrodžiui tapti ir kasdienybę gerinančiu įrenginiu.

„Galima teigti, kad šiandien išmanieji laikrodžiai yra daugiafunkciai įrenginiai. Pavyzdžiui, vartotojų pasitikėjimą jau spėję užkariauti „Huawei Watch GT“ serijos laikrodžiai puikiai tarpusavyje derina tiek stilių, tiek išmaniąsias funkcijas. „Huawei Watch GT 4“ išmanusis laikrodis turi integruotą „Stay Fit“ programėlę ir dirbtiniu intelektu paremtas sveikatos matavimo funkcijas. Taip pat laikrodis padeda stebėti ne tik miego trukmę jo kokybę, bet ir kitus svarbius sveikatos rodiklius, pavyzdžiui, širdies ritmą. Taigi, jei antrai pusei norite padovanoti ne tik madingą, bet ir funkcionalų aksesuarą, kurį bus galima naudoti ištisus metus – toks išmanusis laikrodis gali tapti geru pasirinkimu“, – išmaniųjų laikrodžių funkcijas aptaria ekspertė.

Huawei nuotr./HUAWEI P60 Pro
Huawei nuotr./HUAWEI P60 Pro

Dovana mėgstantiems fotografiją

Mėgstančius fotografiją, Valentino dieną galite palepinti įrenginiu, kuris padės kiekviename gyvenimo žingsnyje užfiksuoti įsimintinas akimirkas. Kaip teigia U.Eidžiūnaitė, tai padaryti padės išmanusis telefonas su pažangiomis fotografavimo funkcijomis.

„Išmanusis telefonas „Huawei P60 Pro“ jau spėjo užsitarnauti bene geriausiai fotografuojančio telefono vardą. Jame pagrindinė kamera turi integruotą F1.4-F4.0 fiziškai reguliuojamą diafragmą ir RYYB „SuperSensing“ jutiklį. Dėl šių reikšmingai patobulintų savybių fotografijos prasto apšvietimo sąlygomis tampa itin ryškios, o kurti gražias nuotraukas galima net ir fotografuojant tamsoje. Tačiau toks išmanusis įrenginys ne tik džiugins aukštos kokybės nuotraukomis, bet ir savo dizainu. Į galinį telefono skydelį yra įkomponuoti „Rococo Pearl“ natūralūs mineralinių perlų milteliai, kurie sukuria šviečiantį ir blizgantį efektą bei suteikia elegantiškumo ir prabangos jausmą“, – dovanos idėja dalinasi pašnekovė.

Ką padovanoti mylintiems muziką?

Jei jūsų antroji pusė dievina muziką ir svajoja turėti įrenginį, kuris leistų jos klausytis bet kokiu paros metu, vertėtų apsvarstyti belaidžių ausinių dovanos galimybę. Šiuo metu rinkoje galima rasti įvairaus dizaino ir funkcijų belaides ausines, tačiau tikras melomanas įvertins muzikos kokybę atskleidžiančias technologijas.

Huawei nuotr./FreeBuds Pro 3
Huawei nuotr./FreeBuds Pro 3

„Pažangias garso technologijas šiandien galima rasti belaidėse ausinėse „FreeBuds Pro 3“. Jose atnaujintas dirbtinio intelekto adaptyvaus triukšmo slopino algoritmas „Intelligent ANC 3.0“ leidžia ausinėms prisitaikyti prie skirtingos aplinkos bei pritaikyti reikiamus triukšmo slopinimo parametrus. Patogu tai, kad triukšmas šiose ausinėse yra slopinamas nevienodai, bet priklosimai nuo to, kokioje aplinkoje esate – keliaujate lėktuvu ar esate triukšmingoje minioje žmonių. Žinoma, norint muzika mėgautis kokybiškai, vien tokios funkcijos neužtenka, todėl „FreeBuds Pro 3“ pirkėjams siūlo ir dar vieną labai svarbią technologiją – ausinės pasižymi itin plačiu dažnių diapazonu bei žemų dažnių detalių gausa. Svarbu ir tai, kad dvigubas didelės raiškos L2HC 2.0 ir LDAC dekodavimas užtikrina aukštą garso kokybę ir leidžia pasijausti taip, lyg muzikos klausytumėtės gyvo garso koncerte“, – belaidžių ausinių privalumus išskiria technologijų ekspertė U. Eidžiūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius