Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 išmanių dovanų idėjos Valentino dienai

Turbūt vienas iš didžiausių galvos skausmų metuose apima nenumaldomai artėjant meilės dienai. Kaip nustebinti savo antrą pusę, kai visos gėlės ir šokoladai jau senai išdovanoti? Štai kelios išmanių dovanų idėjos, kurios patiktų turbūt kiekvienam.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Mini projektorius

Išgirdę žodį „projektorius“, turbūt dažniausiai prisimename mokyklos suolą ir apšviestą lentą prieš jį. Tačiau ne visi projektoriai yra gremėzdiški.

Mini projektorius yra puiki dovana kiekvienam, kuris mėgsta žiūrėti filmus. Tokio tipo projektorius dažnai galima prijungti tiesiogiai prie telefono naudojant „Bluetooth“, jie būna vos didesni už jūsų delną ir viskas, ko reikia – tik šviesi siena vaizdui nukreipti.

Akiniai – širdelės

Smulkmena, tačiau labai smagi. Su šiais akiniais jausitės tarsi pirmą kartą įsimylėję, nes kiekvienas šviesos šaltinis spindės širdelės forma!

Amazon/Vaizdas pro akinius naktį
Amazon/Vaizdas pro akinius naktį

Pakabukas su slapta žinute

Dažnai dovanojame pakabukus prie raktų ar grandinėles ant kaklo su bendromis nuotraukomis viduje. Paįvairinti tokią dovaną galite pasitelkę naujausias technologijas – viduje įterpti QR kodą, kurį nuskanavus telefono kamera, atsidarytų naujas internetinis langas su slapta, jūsų parašyta žinute.

Nemokamą QR kodo sukūrimą siūlo daugybė internetinių puslapių. Keli iš jų – „QRTY.“, „QRZilla“, „goQR“.

Prisilietimų apyrankės

Jeigu esate santykiuose per atstumą, ši dovana kaip tik jums. Išmaniosios apyrankės „Bond Touch“ suteikia poroms galimybę jausti fizinį ryšį beveik iš bet kurio pasaulio kampelio.

Gamintojo nuotr./Bond Touch
Gamintojo nuotr./Bond Touch

Užsidėjus apyrankes, kai švelniai paliesite viršuje esantį mygtuką, partnerio riešas pajus lengvą vibraciją, o apyrankė trumpai sušvis.

Šildomi apatiniai

Žmonėms, kuriems ištisai būna šalta, ši dovana turėtų sušildyti ne tik širdį, bet ir kūną.

Akumuliatoriaus maitinamos kelnaitės gali užtikrinti jums šilumą ir jaukumą „žiemos šildymo“ režimu. Pilnai įkrauti tokio tipo apatiniai dažniausiai šildo iki 12 valandų.

Ausinukai dviems

Tikrai ne visiems patinka naujoji belaidžių ausinukų era, o jei ir patinka – vis tiek galite pasidovanoti ausinukus keturioms ausims. Jie niekuo nesiskiria nuo įprastų laidinių ausinių, tik vietoje dviejų, iš kištuko išeina keturios – taip tos pačios muzikos vienu metu galėsite klausytis bet kur viešumoje.

Amazon/Ausinukai dviems
Amazon/Ausinukai dviems

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius