Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ darbuotojų kantrybės išbandymas: ožka parduotuvėje

„Apple“ parduotuvės seniai garsėja pakantumu klientams: čia jie gali šokti, dainuoti, vestis naminius gyvūnus. Komikas Markas Malkoffas nusprendė patikrinti, ar išties „Apple“ parduotuvėje gali daryti ką panorėjęs.
Komikas Markas Malkoffas į „Apple Store“ parduotuvę atsivedė ožką.
Komikas Markas Malkoffas į „Apple Store“ parduotuvę atsivedė ožką. / Kadras iš „YouTube“
Temos: 2 „Apple“ Ožka

Vyras apsilankė keliose „Apple Store“ parduotuvėse JAV ir patikrino darbuotojų kantrybę. Būdamas vienoje parduotuvėje jis užsisakė picą, o užsakymą priėmusiam picerijos darbuotojui nurodė, kad laukia antrame aukšte ir yra apsirengęs žalsvus marškinėlius. Sulaukęs picos, čia pat ją ir suvalgė. Parduotuvės darbuotojai tam neprieštaravo: „Jūs ką tik užsisakėte čia picą? Geras!“

Kitoje parduotuvėje komikas surengė „romantišką pasimatymą“ su mergina – užkrimto spagečių, klausėsi muzikos, šoko. Tačiau didesnio dėmesio jie sulaukė ne iš „Apple“ darbuotojų, o iš parduotuvėje buvusių žmonių, kurie fotografavo ir filmavo netikėtą reginį.

Dar vienas išbandymas – apsilankyti parduotuvėje persidengus „Žvaigždžių karų“ personažu Dartu Veideriu ir paprašyti pataisyti išmanųjį telefoną „iPhone“. „Apple“ darbuotojai vėlgi reagavo pozityviai ir šypsodamiesi priėmė jo užsakymą, o vėliau net paprašė kartu nusifotografuoti.

Na, ir paskutinis išbandymas: jei į „Apple Store“ galima atsivesti šunį, ar galima ateiti su ožka? Paaiškėjo, kad galima. Nors M.Malkoffo vedama ožka spyriojosi ir mekeno, darbuotojai komiko neišvijo iš parduotuvės.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:

VIDEO: APPLE STORE Challenge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius