Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ išsprendė „iPhone 15 Pro“ perkaitimo problemas

Trečiadienį „Apple“ išleido „iOS 17.0.3“ versiją, kurioje ištaisyta problema, dėl kurios naujausi „Apple iPhone 15“ modeliai perkaisdavo. Dėl to skundėsi „iPhone 15 Pro“ savininkai, susidūrę su šia problema nuo pat šių mobiliųjų telefonų pasirodymo, skelbia cnbc.com.
„iPhone 15 Pro“
„iPhone 15 Pro“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 „Apple“ iPhone

„Šiame atnaujinime ištaisėme keletą klaidų, padarėme saugumo atnaujinimus ir išsprendėme problemą, dėl kurios „iPhone“ gali veikti karščiau nei tikėtasi“, – teigiama programinės įrangos pakeitimų žurnale.

Vartotojai buvo įspėjami, kad įrenginys gali būti šiltesnis, kai naudojamos daug grafikos reikalaujančios programėlės, transliuojami aukštos kokybės vaizdo įrašai ar įrenginys yra įkraunamas belaidžiu būdu.

„Tai yra normalu ir renginys vėl atgaus įprastą temperatūrą, kai baigsite šias veiklas. Jei jūsų prietaise nerodomas įspėjimas apie temperatūrą, galite ir toliau naudotis juos“, – sakė „Apple“.

Naujuosius „iPhone 15“, „iPhone 15 Plus“, „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“ „Apple“ pristatė rugsėjo 12 dieną, Lietuvoje prekyba telefonais fizinėse parduotuvėse startavo rugsėjo 29 dieną. Didžiausias šių modelių naujiena – atsiradusi USB-C jungtis, kuri pakeitė „Lightning“ jungtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius