Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ toliau diegia USB-C įkrovimo funkciją į daugiau įrenginių

„Apple“ neseniai paskelbė apie savo naujausios pieštukinės įrangos – „Apple Pencil“ su USB-C jungtimi – išleidimą, skelbia CNN.
„Apple“
„Apple“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 „Apple“ iPod

Naujoji „Apple Pencil“ yra suderinama su įvairiais „iPad“ modeliais.

Šis pokytis buvo įvestas praėjus mažiau nei metams nuo tada, kai Europos Parlamentas nubalsavo už teisės aktą, kuriuo reikalaujama, kad iki 2024 m. išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, skaitmeniniai fotoaparatai, nešiojamieji garsiakalbiai ir kiti maži prietaisai palaikytų USB-C įkrovimo funkciją.

Kaip ir ankstesni pieštukinės įrangos modeliai, naujoji „Apple Pencil“ suteikia tikslų pikselių atvaizdavimą, mažą delsą ir pasvirimo jautrumą, todėl ji yra puiki pasirinkimą užrašams daryti, piešti, anotuoti, rašyti dienoraščius ir daugiau. Be to, ji palaiko ant M2 „iPad Pro“ modelių esantį „hover“ funkcionalumą ir gali magnetiškai prisijungti prie šono, kai jos nenaudojate.

Kaina – 79 JAV doleriai, t. y. 20 dolerių mažiau nei antros kartos „Apple Pencil“ ir 50 dolerių mažiau nei originalo.

Didžiausias naujausio modelio pakeitimas susijęs su įkrovimo sistema, kuri verta dėmesio ne tik dėl to, kad bendrovė daugelį metų priešinosi šiam perėjimui, bet ir dėl to, kad ji ketina gerokai palengvinti įkrovimą savo klientams.

15min jau anksčiau skelbė, kad naujausio modelio „iPhone 15“ telefonuose „Lightning“ krovimo jungtį pakeitė USB-C jungtis. Iš esmės tai reiškia, kad jei turite, pavyzdžiui, „Samsung“ telefoną, lengviau galėsite pereiti prie „iPhone“ ir atvirkščiai. Skelbta ir tai, kad antros kartos „Airpods Pro“ ausinės taip pat bus atnaujintos ir pritaikytos USB-C jungčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius