-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ASUS Republic of Gamers“ pristato iš esmės atnaujintą dizainą „Zephyrus“ G14 ir G16

Pirmieji ROG OLED žaidimų nešiojamieji kompiuteriai su „ROG Nebula“ ekranais turi plonesnį ir lengvesnį korpusą
„Zephyrus“ 16
„Zephyrus“ 16 / ASUS nuotr.

Pagrindiniai aspektai

  • Visiškai naujas korpuso dizainas: CNC staklėmis apdirbtas aliuminio korpusas, „Slash Lighting“ šviesos masyvas ir visiškai nauja „Platinum White“ spalva apibrėžia naujuosius kompiuterius.
  • Dirbtinis intelektas padidina našumą iki naujų aukštumų: Abiejuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose įdiegtas pažangiausias dirbtiniu intelektu skatinamas „Intel“ arba „AMD“ procesorius ir 40-osios serijos „NVIDIA“ vaizdo plokštė.
  • Pirmasis „ROG“ OLED nešiojamasis kompiuteris su „ROG Nebula“ ekranu: „ROG“ abiejuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose pristatė greitus, šviesius ir ryškius OLED ekranus su „G-SYNC“ funkcija.
  • Itin efektyvus aušinimas: Trijų ventiliatorių technologija, skystas metalas ir aukščiausios specifikacijos „Zephyrus G16“ garų kamera leidžia naujai nustatyti plono ir lengvo našumo principą.
ASUS nuotr./„Zephyrus“ 16
ASUS nuotr./„Zephyrus“ 16

TAIPĖJUS, Taivanas, 2024 m. sausio 9 d. – „ASUS Republic of Gamers“ (ROG) šiandien pristatė 2024 m. „Zephyrus G14“ ir „Zephyrus G16“ – naujausius itin galingų, plonų ir lengvų žaidimų nešiojamųjų kompiuterių serijos atstovus. Šie įrenginiai turi naują CNC mašinomis pagamintą aliuminio korpusą, suasmeninamą „Slash Lighting“ apšvietimo sistemą ir visiškai naują „Platinum White“ spalvą, o pažangiausias „Intel“ arba „AMD“ ir „NVIDIA“ dirbtiniu intelektu spatinami procesoriai pasirengę pastūmėti žaidėjus ir kūrėjus į naujas našumo aukštumas.

Tiek „Zephyrus G14“, tiek „G16“ turi „ROG Nebula“ ekranus. Tai stulbinamai tikslių spalvų OLED ekranai, turintys „G-SYNC“ funkciją, suteikiančią neįtikėtiną žaidimų patirtį. Itin efektyvios aušinimo technologijos, įskaitant trijų ventiliatorių technologiją, skystąjį metalą ir garų kameras pasirinktuose modeliuose, leidžia „Zephyrus G14“ ir „G16“ efektyviai aušintis, nepaisant jų itin kompaktiško korpuso.

ASUS nuotr./„Zephyrus“ 16
ASUS nuotr./„Zephyrus“ 16

Visiškai naujas korpuso dizainas

2024 m. „Zephyrus G14“ ir „Zephyrus G16“ pilnai pertvarkyti tiek viduje, tiek išorėje. Abu kompiuteriai turi visiškai naujus ir CNC mašinomis sukurtus pilnai aliuminio korpusus, kuriose puikiai dera mažesnis svoris, konstrukcijos standumas ir padidintas korpuso tūris. Tai leidžia sukurti klaviatūros dizainą nuo krašto iki krašto, taip pat įtraukti didesnius ir garsesnius garsiakalbius, pasižyminčius gilesniu – 100 Hz siekiančiu, dažniu.

Garsiakalbiai yra 25 % didesni nei ankstesnės kartos, o garsiakalbių garsumas padidintas 47 %. Nuo šiol garsas dar labiau įtraukiantis nei bet kada anksčiau. Be to, „Zephyrus G14“ ir „G16“ turi didesnius atskirus klavišų dangtelius ir didesnį jutiklinį kilimėlį, leidžiančius patogiau spausdinti, tiksliai slinkti ir sklandžiai žaisti. 2024-ųjų „Zephyrus G14“ ir „Zephyrus G16“ siūlomi su trijų mėnesių „Xbox Game Pass Ultimate“, suteikiančiu prieigą prie bibliotekos su šimtais puikių žaidimų.

Šis aukščiausios kokybės aliuminio korpusas taip pat turi visiškai naują „Platinum White“ spalvą. Kaip ir jo pavadinimo metalas, „Platinum White“ turi drąsią ir blizgančią matinę prabangos suteikiančią apdailą. 2024-ųjų „Zephyrus G14“ ir „G16“ taip pat ant dangčio turi visiškai naują LED apšvietimo sistemą. Šis „Slash Lighting“ apšvietimo masyvas išdėstytas įstrižai per kompiuterio dangtį, o animuotos sekos ir galimybė visiškai pritaikyti unikalų raštą užtikrina, jog naudotojai niekada nepaskęs minioje. „Zephyrus G14“ yra tik 1,59 cm storio ir sveria vos 1,5 kg, o didesnis „Zephyrus G16“ yra tik 1,49 cm storio ir sveria vos 1,85 kg. Šie itin ploni ir mobilūs kompiuteriai iš naujo apibrėžia plonų ir lengvų žaidimų nešiojamųjų kompiuterių galimybes.

Dirbtinis intelektas pakelia našumą į naujas aukštumas

„Zephyrus G14“ pasiruošęs ateities iššūkiams. Jis turi iki 8000-osios serijos „AMDRyzen“ procesorių, palaikantį „AMD Ryzen AI“ ir palaiko „Windows Studio“ efektų produktyvumo įrankius, tokius kaip automatinį įrėminimą, akių kontakto korekciją ir vaizdo skambučių pažangius fono efektus. „Zephyrus G14“ taip pat turi iki „NVIDIA GeForceRTX 4070“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštę, kurioje įdiegtos tokios pažangios funkcijos kaip „DLSS 3.5“, „Frame Generation“ ir „Ray Reconstruction“, užtikrinančios geresnį vaizdą ir spartesnę atsaką žaidžiant sudėtingiausius žaidimus.

„Zephyrus G16“ turi „IntelCore Ultra 9“ 185H procesorių su 11 trilijonų operacijų per sekundę dirbtinio intelekto skaičiavimo galia ir iki „NVIDIA GeForce RTX 4090“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokšte, užtikrinančia neįtikėtiną našumą visuose naujausiuose žaidimuose ir kūrybinėse programose. Naudodamiesi specialiomis dirbtinį intelektą palaikančiomis priemonėms, pvz. „Omniverse“ ir „Stable diffusion“, naudotojai gali išvengti ilgų eilių debesijoje ir vos per kelias sekundes sugeneruoti vaizdus

vietoje. Vaizdo įrašų redagavimo ir 3D atvaizdavimo projektai dėl dirbtinio intelekto spartinimo yra daugiau nei dvigubai greitesni. Tai sunaudoja mažiau energijos ir užtikrina ilgesnę baterijos veikimo trukmę. Naudodama naujausias dirbtinio intelekto spartinimo technologijas, ši aparatinė įranga be vargo susitvarko su naujausia kūrybos programine įranga ir žaidimais.

Pirmasis „ROG“ OLED žaidimų nešiojamasis kompiuteris su „ROG Nebula“ ekranu

OLED jau čia. „ROG“ didžiuodamasis praneša, kad „Zephyrus G14“ ir „Zephyrus G16“ turi pirmuosius OLED ekranus, kuriais praturtins „ROG“ žaidimų nešiojamuosius kompiuterius. „Zephyrus G14“ pasižymi 3K raiškos, 120 Hz ekranu, o „Zephyrus G16“ – 2,5K 240 Hz ekranu, todėl abu šie įrenginiai siūlo neįtikėtiną vaizdo tiklsumo ir vaizdo kokybės derinį greitiems žaidimams. „ROG“ didžiuojasi galėdama pranešti, kad bendradarbiaudama su „Samsung“ ir „NVIDIA“ sukūrė pirmaujančius OLED ekranus nešiojamiesiems kompiuteriams, palaikančius „G-SYNC“ funkciją, užtikrinančią sklandžius judesius, net jei kadrų dažnis akimirksniu sumažėja.

Šiuose „ROG Nebula Display“ OLED ekranuose yra viskas, ko reikia žaidėjams. Abiejų modelių kraštinių santykis yra 16:10, „VESADisplayHDR True Black 500“ ir pribloškiantį 1 000 000:1 kontrasto santykį. Dėl tikros OLED pikselių juodos spalvos, HDR turinys ir žaidimai gali išties spindėti. Ekranai taip pat pasižymi 100 % DCI-P3 spalvų erdvės aprėptimi ir mažesniu nei 1 „Delta E“ tikslumu, todėl šie žaidimų ekranai gali būti naudojami ir kaip pagrindinis ekranas turinio kūrėjams, kurių darbams reikalingas spalvų tikslumas. Žaidėjams neįtikėtinai greitas 0,2 ms GtG reakcijos laikas praktiškai pašalina šešėliavimą ir užtikrina švariausią įmanomą vaizdą su kiekvienu kadru.

ASUS nuotr./„Zephyrus“ 14
ASUS nuotr./„Zephyrus“ 14

Itin efektyvus aušinimas

Itin ploni ir galingi nešiojamieji kompiuteriai reikalauja neįtikėtinai efektyvių aušinimo sprendimų, todėl „Zephyrus G14“ ir „G16“ įrengti moderniausi ir pranašumą išsaugantys „Intelligent Cooling“ sprendimai. Kokybiškas skysto metalo šiluminis junginys ant procesoriaus ir įdiegti 2-osios kartos „Arc FlowFans“ ventiliatoriai efektyviai išmeta šilumą iš korpuso. Trijų ventiliatorių technologija – sistema, kurioje naudojamas trečias papildomas ventiliatorius, padedantis nukreipti oro srautą virš ant pagrindinės plokštės paviršiaus sumontuotų komponentų, taip pat padedantis ištraukti šilumą nuo vaizdo plokštės, ištraukia dar daugiau šilumos iš kompiuterio. „Zephyrus G16“ modeliai su „NVIDIA GeForce RTX 4080“ arba „NVIDIA GeForce RTX 4090“ nešiojamųjų kompiuterių vaizdo plokšte aušinimą užtikrina įrengta specialia garų kamera ir dvejais ventiliatoriais. Tokiu būdu sutaupoma vietos moderniausiai aparatinei įrangai.

Dėl platesnės informacijos susisiekite su vietiniu ASUS atstovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius