-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atleidimų vajus tęsiasi – „Amazon“ panaikins 9 tūkstančius darbo vietų

„Amazon“ vadovas Andy Jassy pranešė, kad per kelias ateinančias savaites įmonė ketina panaikinti dar apie 9 tūkst. pareigybių – apie pirmąją atleidimų bangą, palietusią apie 18 tūkst. darbuotojų atleidimą, įmonė informavo sausį.
„Amazon“
„Amazon“ / 123RF.com nuotr.

„Iki šių metų kelerius metus dauguma mūsų įmonių gerokai padidino darbuotojų skaičių. Tai buvo prasminga, atsižvelgiant į tai, kas vyko mūsų įmonėse ir visoje ekonomikoje. Tačiau, atsižvelgdami į ekonomikos, kurioje gyvename, neapibrėžtumą ir artimiausioje ateityje esantį netikrumą, nusprendėme labiau racionalizuoti savo išlaidas ir darbuotojų skaičių“, – tinklalapyje paskelbtame pranešime teigia A.Jassy.

Pasak jo, įmonė sausį paskelbė, kad atleis 18 tūkst. darbuotojų, o kovą, baigus antrąjį planavimo etapą, nuspręsta atsisakyti dar 9 tūkst.

„Kai kurie gali paklausti, kodėl apie šiuos pareigybių mažinimus nepaskelbėme prieš porą mėnesių. Trumpas atsakymas – ne visos komandos buvo baigusios savo analizes vėlyvą rudenį; ir, užuot skubėję atlikti šiuos vertinimus be tinkamo kruopštumo, nusprendėme pasidalyti šiais sprendimais, kai juos priėmėme, kad žmonės kuo greičiau gautų informaciją“, – teigė „Amazon“ vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius