-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bėgimo aistruoliams skirta „Nike+“ aplikacija – jau ir „Android“ telefonuose

Kompanija „Nike“ pranešė apie milijonus bėgimo aistruolių visame pasaulyje vienijančios nemokamos programėlės išmaniesiems telefonams „Nike+ Running App“ atnaujinimą.
Programėlė išmaniesiems telefonams „Nike+ Running App“
Programėlė išmaniesiems telefonams „Nike+ Running App“ / „Nike“ nuotr.

Nuo šiol programa galės nemokamai naudotis dar daugiau žmonių visame pasaulyje – ji pritaikyta ne tik „iPhone“, bet ir mobiliuosius įrenginius su „Android“ operacine sistema turintiems bėgimo entuziastams. Naudodamiesi šia programėle jie galės sekti savo bėgimo statistiką, dalintis ir lyginti bėgimo rezultatus su viso pasaulio sportininkais, naudotis kitomis funkcijomis.

„Nike+ Running App“ programėlę galima nemokamai atsisiųsti iš internetinių parduotuvių „App Store“ ir „Google Play“.

„Plėtimasis į mobiliąsias platformas leis mums apjungti daugiau bėgimo sporto šakos mėgėjų. Be to, naudotis atnaujinta programėle bus įdomu ir profesionaliems bėgikams“, – sako „Nike“ skaitmeninio sporto departamento viceprezidentas Stefanas Olanderis.

„Nike+ Running App“ programėlė leis visiems bėgikams prisijungti prie didžiausio pasaulyje bėgimo klubo, nuo 2006 m. vienijančio daugiau kaip 6 mln. šios sporto šakos atstovų. Programėlės valdymas yra paprastas ir patogus: galima lengvai peržiūrėti savo bėgimo statistiką, realiu laiku matyti bėgimo maršrutą, gauti garso signalus, pranešančius rezultatus, bei tuo pačiu metu klausyti muzikos.

Ši išmaniesiems telefonams skirta programėlė sukurta motyvuoti bėgikus. Kiekvienas jų gali pasirinkti programėlės siūlomus iššūkius, pavyzdžiui, siekti savo asmeninio greičio ar distancijos rekordo. Pasiektais rezultatais bėgikas galės dalintis socialiniuose tinkluose „Facebook“ ar „Twitter“ ir varžytis su kitais programėlę turinčiais sportininkais. Be to, programėle „Nike+ Running App“ galima dalintis ir trumpa savo bėgimo istorija, net nurodant bėgimo dangą ar sportinius batelius, kuriais apsiavus bėgama. Dar viena programėlės funkcija – remdamasi navigacine GPS sistema ji automatiškai nustato oro sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius