-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis ryšys sklinda vis plačiau: „Bitė“ taip pat įjungia 5G išmaniuosiuose telefonuose

Šiandien „Bitė“ visoje Lietuvoje jungia naujos kartos 5G ryšį išmaniuosiuose telefonuose. Naujesnės kartos išmaniuosius telefonus naudojantys klientai įrenginiuose turės aktyvuoti 5G ryšį.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Naujos kartos technologija užtikrins ypač greitą ir stabilų ryšį išmaniajame telefone darbui, pramogoms, bendravimui ir kasdienėms užduotims atlikti.

„ Naujos kartos 5G ryšys telefone – tai dar lengvesnis naršymas, didesnis produktyvumas, spartesnė informacijos sklaida ir dar daugiau pramogų“, – pranešime žiniasklaidai sako Gintas Butėnas, skaitmeninių paslaugų bendrovės „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

5G ryšio funkciją savo išmaniuosiuose jau gali aktyvuoti „Bitės“ klientai, naudojantys naujesnės kartos išmaniuosius telefonus: „Apple iPhone 12“ ir visus vėlesnius šio gamintojo telefonų modelius, „Samsung Galaxy“ serijų „S22“ ir „S23“ išmaniuosius, „Xiaomi Redmi 10“, „Xiaomi Redmi Note 11 Pro“, „Xiaomi 12T“ ir „Xiaomi 12T Lite“ modelių telefonus.

„Šiais išmaniaisiais besinaudojantys klientai, užsisakę vieną iš keturių naujų 5G ryšio planų, jau turi galimybę aktyvuoti 5G ryšio paslaugą telefone „Bitės“ 5G padengimo teritorijoje. Rekordiškai investuojame tam, kad nuolat plėstume naujos kartos 5G tinklą visoje Lietuvoje. Šį pavasarį „Bitės“ 5G ryšiu padengsime 60 proc. Lietuvos teritorijos“, – sako G.Butėnas.

Vasario 28 dieną 5G ryšį išmaniuosiuose galės išbandyti ir išankstinio apmokėjimo paslaugos „Labas“ klientai. Jiems reikės užsisakyti naujos kartos 5G ryšio technologiją palaikantį planą ar bet kurio jau galiojančio pokalbių ar interneto plano papildinį, kuris leis išmėginti 5G ryšio privalumus telefone.

„Bitės“ verslo klientai 5G ryšio galimybes išmaniuosiuose telefonuose galės išmėginti nuo kovo 1 dienos.

Praėjusį rudenį buvo pranešta, kad 5G Lietuvoje įjungia kitas iš didžiųjų Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių – „Telia“. Skelbta, kad intensyvi 5G bazinių stočių plėtra planuojama visus 2023 m., pagrindinis dėmesys pirmiausiai bus skirtas šiaurės rytinei Lietuvos daliai, kur numatyta „Ericsson“ tinklo įranga atnaujinti visas bazines stotis. Iki 2023 m. vasaros vidurio „Telia“ 5G ryšys padegs 99 proc. šalies teritorijos.

Metų pabaigoje apie tai, kad klientai, naudojantys naujesnės kartos „Apple“ ir „Samsung“ telefonus, gali aktyvuoti 5G ryšį savo įrenginiuose pranešė ir mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius