-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų

Daugybė žmonių to nežino, tačiau programėles bei žaidimus „App Store“ galima pirkti ne tik sau, bet ir kitiems. Tokia maža ir nebrangi dovana gali tapti tikra kalėdine vyšnia ant torto – kaip tik šventiniu laikotarpiu, kai laisvo laiko padaugėja, galima dalį jo skirti žaidimams. „Bitės Profai“ pateikia TOP 5 žaidimus, kurie galėtų tapti puikia mažyte dovana.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų / Shutterstock nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 žaidimus, kuriuos vertėtų padovanoti

  • „Fieldrunners“ – strategijos kaip įveikti varžovą;
  • „GTA San Andreas“ – išmaniuosiuose telefonuose atgimusi klasika;
  • „GRID Autosport“ – žaidimas atsipalaidavimui ir automobilių fanams;
  • „The Room Three“ – pabėgimo kambarys per telefono ekraną;
  • „Need for Speed Most Wanted“ – rimčiausias lenktynių iššūkis.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamus žaidimus dovanų, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.„Šiai

s laikais sukuriama tiek daug įvairiausių žaidimų, kad tarp jų lengva pasiklysti ir sudėtinga atrasti tikrai kokybiškus kūrinius. Be to, daugelį vartotojų erzina nuolatinės reklamos. Rekomenduojami žaidimai pasiūlys ne vieną valandą nuotykių ir nekamuos prašymais pirkti papildomus lygius. Tarp jų įmanoma rasti pigią ir smagią dovaną beveik bet kam, net ir sau pačiam“, – sako „Bitės Profė“ Agnė Adomaitytė.

Pateikiame TOP 5 dovanas žaidimus.

Jei norite padovanoti programėlę kitam žmogui, instrukcijas, kaip tai padaryti, rasite šioje instrukcijoje.

„Fieldrunners“ – strategijos kaip įveikti varžovą

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų

Žaidimus galima skirstyti į dvi pagrindines kategorijas: greitus (lenktynes, šaudykles ir t.t.) bei lėtus (galvosūkius, atsipalaidavimo žaidimus ir t.t.). „Fieldrunners“ priklauso antrajai kategorijai. Jis lėtas, reikalaujantis apmąstyti kiekvieną ėjimą, ilgai trunkantis, tačiau visiškai vertas panaudoto laiko.

„Mano nuomone, tai vienas pačių geriausių telefonams skirtų žaidimų. Jame prašoma žaidėjo sugalvoti strategiją kaip statyti bokštelius ir saugotis nuo varžovo. „Fieldrunners“ sukurtas taip, kad vartotojas galėtų įgyvendinti labai skirtingus gynybos planus, o vieno geriausio sprendimo nėra. Taigi žaidžiant reikalingas ir gebėjimas planuoti, ir lankstumas prisitaikant prie varžovo strategijos“, – analizuoja „Bitės Profė“.

Jei pažįstate strateginių žaidimų gerbėjų, kurie dar nėra išbandę „Fieldrunners“, žaidimas taps puikia dovana, kuri užims tikrai ne vieną vakarą. Žaidimą padovanoti ar nusipirkti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

„Android“ vartotojai jo dovanoti negalės, tačiau gali nusipirkti patys sau paspaudę čia.

„GTA San Andreas“ – išmaniuosiuose telefonuose atgimusi klasika

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi „App Store“ žaidimai dovanų

Daugumos vaizdo žaidimų apžvalgininkų įsitikinimu, tai vienas geriausių žaidimų per visą istoriją. Sukurtas dar 2004 m., iš pradžių veikė asmeniniuose kompiuteriuose ir konsolėse. Versija išmaniesiems buvo sukurta 2013 m. Ji patobulina geresnėmis grafikos detalėmis, pavyzdžiui, realistiškiau atvaizduojamais šešėliais.

„Žmones, anksčiau žaidusius „GTA San Andreas“ per kitas platformas, pirmą kartą įjungus žaidimą telefone apima nostalgija – smagu prisiminti ir iš naujo išgyventi tuos pačius nuotykius mobiliojo ekrane. Tai iki šiol vienas populiariausių žaidimų programėlių parduotuvėse. Akivaizdu, kad jis nesensta, yra aktualus ir naujai žaidėjų kartai, tad iš perkamiausių viršūnės trauktis neketina“, – įsitikinus išmaniųjų įrenginių ekspertė.

„GTA San Andreas“ taps puikia dovana ne tik tiems, kurie žaidžia telefonu dažnai ir daug, bet ir tiems, kurie jaučia šiam žaidimui nostalgiją. Žaidimą padovanoti ar nusipirkti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

„Android“ vartotojai jo dovanoti negalės, tačiau gali nusipirkti patys sau paspaudę čia.

Mobiliųjų programėlių parduotuvėse kasdien atsiranda vis daugiau skirtingų žaidimų. Bandymai iš tokios daugybės išsirinkti sau tinkamiausią – gali tapti tikru iššūkiu, todėl „Bitės Profai“ išbandė daugumą populiariausių ir atrinko dešimt geriausių žaidimų „Android“ ir „iOS“ įrenginiams, kad išsirinkti būtų kur pas paprasčiau.

„GRID Autosport“ – žaidimas atsipalaidavimui ir automobilių fanams

VIDEO: GRID Autosport | Announcement Trailer (iOS and Android)

Lenktynės jau seniai yra vienas populiariausių žaidimų žanrų. „GRID Autosport“ yra kiek neįprastas žaidimas – jis kainuoja kaip išmanaus telefono žaidimui gana brangiai (10.99 Eur) ir užima net 4 GB telefono atminties. Jį atsisiuntus nebesiūloma įsigyti jokių mokamų priedų, o žaidimas vyks sklandžiai ir lengvai.

„Tai grafikos galimybėmis stebinantis lenktynių žaidimas, kurį galima žaisti jau nuo 2014 m. per „Xbox“ arba „PlayStation 3“ žaidimų konsoles. Pagaliau žaidimas atsirado telefonuose, kuriuose grafika nenusileidžia senesnėms konsolėms. Anksčiau buvęs populiarus žaidimas šiandien išgyvena renesansą, nes jį išbando ir pamilsta tie, kurie praeityje neturėjo galimybių žaisti, nes „GRID Autosport“ buvo prieinamas tik konsolių arba kompiuterių turėtojams“, – pastebi „Bitės Profė“.

Žaidimą įsigyti ar padovanoti „iOS“ naudotojai gali čia.

Deja, kol kas dovanoti programėles galima tik per „App Store“, tad jei naudojate „Android“, „GRID Autosport“ nusipirksite nebent sau, o tai galite padaryti paspaudę čia.

„The Room Three“ – pabėgimo kambarys per telefono ekraną

VIDEO: The Room Three Trailer

Jei norite padovanoti lengvą, neįpareigojančią ir kartu naudingą dovaną – išbandykite galvosūkį „The Room Three“. Jis paremtas visame pasaulyje populiaria pabėgimo kambario idėja. Turint omenyje, kad yra mokamas, žaidimas turi itin daug įvertinimų ir beveik aukščiausią įmanomą „App Store“ reitingą, tad vartotojų nuomone jis tikrai vertas kelių eurų.

„Žaidime reikia spręsti įvairiausio tipo galvosūkius, pavyzdžiui, atrakinti sudėtingos konstrukcijos dėžes be rakto. Kiekvieną objektą leidžiama apžiūrėti 3D erdvėje ir kartais sprendimą pasiūlo mažytė, pirmąkart galbūt pro akis praslystanti detalė. Tai idealus žaidimas atsipalaiduoti po darbo dienos, kuris padės užmiršti visus kitus klausimus, bet kartu jis puikiai įveikiamas ant sofos ar net lovoje“, – rekomenduoja A. Adomaitytė.

Galvoti su „The Room Three“ reikės daug. Ir pereina jį iš pirmo karto tik labai mažai kas. Bet atsiliepimai patvirtina – stengtis tikrai verta.

Žaidimą padovanoti ar nusipirkti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

„Android“ vartotojai jo dovanoti negalės, tačiau gali nusipirkti patys sau paspaudę čia.

„Need for Speed Most Wanted“ – rimčiausias lenktynių iššūkis

VIDEO: Need for Speed Most Wanted Mobile Trailer

Iš kitų lenktyninių žaidimų šis išsiskiria dviem savybėmis: tikroviška grafika ir sudėtingumu. Apie 2 GB užimantis „Need for Speed Most Wanted“ atrodo taip realistiškai, kad labiau primena ne kitus žaidimus telefonui, bet žaidimų konsolėms skirtas lenktynes. Be to, skubant kiekvienas, net mažytis susidūrimas atima daug greičio.

„Tai nėra vienas žaidimų, kuriuos atsisiunti tam, jog laimėtum kiekvienas lenktynes. „Most Wanted“ sudėtingumas nuolat kyla, varžovai darosi vis greitesni ir kai kurioms lenktynėms įveikti gali prireikti net keliolikos bandymų. O dažnai net vienas atsitrenkimas į apsauginę sieną atima šansus išsiveržti į priekį. Bet kai pergalė nėra lengvai pasiekiama, ji tampa kur kas smagesnė. Žaidimas neabejotinai skirtas trokštantiems adrenalino ir norintiems patirti išskirtinį laimėjimo jausmą“, – pasakoja „Bitės Profė“.

Nuo „GRID Autosport“ „Need for Speed“ skiriasi greičiu ir sunkumu: „Most Wanted“ automobiliai juda nerealistiškai greitai ir suvaldyti juos trasoje tampa kur kas sunkiau. Jei mėgstate prieš pergalę dar kiek paprakaituoti – tai išbandymas būtent jums.

Žaidimą padovanoti ar nusipirkti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

„Android“ vartotojai jo dovanoti negalės, tačiau gali nusipirkti patys sau paspaudę čia.

Dabar „App Store“ mobiliųjų programėlių parduotuvėje taip pat galite ne tik nusipirkti, bet ir kitiems padovanoti norimą programėlę, kurių kasdien atsiranda vis daugiau. „Bitės Profai“ dalinasi „App Store“ programėlių TOP 5, kurios taip pat galėtų taptų puikiomis dovanomis.

Tačiau jei vis dar susiduriate su sunkumais ieškant tinkamiausios dovanos, rekomenduojame peržiūrėti visas „Bitės Profų“ rekomendacijas, kuriose, tikime, kad rasite unikalių ir naujų idėjų individualiems poreikiams patenkinti.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius