Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

Televizorių gamintojai nuolat pristato aibę kokybiškų televizorių, kurių kainos neviršija nė 500 eurų. „Bitės Profai“ apžvelgė populiariausius Lietuvoje parduodamus šio kainų segmento televizorius ir atrinko TOP 5, kad išsirinkti būtų lengviau. Kokie televizoriai patenkins filmų, sporto ar žaidimų mėgėjų poreikius, kviečiame skaityti „Bitės Profų“ sudarytame televizorių tope.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų / Gamintojo nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame su pranešimo turiniu susipažinti lengviau:

  • Viena populiariausių televizorių serijų Lietuvoje šiuo metu yra „Samsung TU7172“;
  • Dėl „LG 55“ UN81003LB“ įdiegto „Kino režisieriaus“ režimo ekrane atkuriamos spalvos taip, kaip jas norėjo parodyti filmų kūrėjai;
  • „Samsung 43" UHD 4K AU8072“ – televizorius, pasižymintis ryškiu vaizdu ir dideliu kontrastingumu;
  • „Samsung The Frame 4K 32“ TCUXXH“ įjungus nejudantį paveikslą televizorius virsta meno kūriniu;
  • Dėl „ESTAR 50" LEDTV50S1T2“ operacinės sistemos „Android“ televizorius palaiko gerokai daugiau įvairių programėlių nei kitų gamintojų televizoriai.


Daugiau apie tai, į kokius televizorius iki 500 eurų verta atkreipti dėmesį, sužinokite toliau skaitydami šį straipsnį.

„Dabar daugelyje iki 500 eurų kainuojančių televizorių jau galima rasti 4K raišką, funkcionalius režimus ir pažangią bei daugybę programėlių palaikančią operacinę sistemą. Mūsų sudarytame televizorių TOP 5 parinkti modeliai, kuriuos Lietuvoje galima įsigyti iki 500 Eur. Atkreipkite dėmesį, kad nemažą dalį tope minimų televizorių iš tos pačios serijos galima įsigyti ir kitų dydžių – tokiu atveju jų kaina skirtųsi“, – pastebi „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Topas atnaujintas: 2021 metų lapkritį.

„Samsung 55" UHD 4K TU7092“ – populiarus pasirinkimas

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

Dėl patogaus meniu ir perteikiamo vaizdo „Samsung TU7000“ televizorių serija yra viena populiariausių Lietuvoje. Vienas didžiausių „Samsung 55" UHD 4K TU7092“ privalumų – ryškus ir kontrastingas vaizdas, kurį padeda perteikti „Samsung“ sukurta „PurColor“ technologija ir vaizdo apdorojimo variklis „Crystal Processor 4K“. Tai – vienas galingiausių procesorių šiame kainos segmente, kuris padeda apdoroti ir perteikti akims malonų vaizdą.

„Dėl HDR technologijos palaikymo ir „Game Enhancer“ režimo šis televizorius turėtų patikti ir žaidimų entuziastams. HDR padeda padidinti kontrastingumą, tad ekrane rodomas vaizdas bus labiau įtraukiantis. O „Game Enhancer“ režimas leis pradėti žaisti akimirksniu, sumažins delsą ir padės tiksliau kontroliuoti žaidimą“, – pasakoja „Bitės“ išmaniųjų įrenginių ekspertas.

Tiesa, šis „Samsung“ televizorius pasižymi kiek prastesniu matomumu, kai į ekraną žiūrima iš šono. Didesnis vaizdo atnaujinimo dažnis, neabejotinai, pagyvintų vaizdo kokybę žaidimų mėgėjams.

„Samsung 55" UHD 4K TU7172“ veikia su „Tizen“ operacine sistema, kuri yra viena patogiausių. Be to, šios operacinė sistemos meniu galimas ir lietuvių kalba. Kadangi „Samsung“ išmanieji televizoriai yra populiariausi pasaulyje, jiems sukurta ir daug programėlių: šiame išmaniame televizoriuje rasite ir tokias programėles, kaip „Youtube“, „Spotify“ ar naujos kartos televizijos „Go3|BITĖ“.

Daugiau apie televizorių „Samsung 55" UHD 4K TU7092“ sužinosite šio televizoriaus aprašyme.

Jei namuose norite turėti geriausią rinkoje televizorių. Šis įrenginys vis dar atsakingas už eilę pramogų namuose – vieni žiūri įvairų vaizdo turinį, kiti žaidžia

žaidimus, treti – klausosi muzikos. Naujas išmanusis televizorius – atsakingas pirkinys, todėl „Bitės Profai“ apžvelgė daugybę modelių ir išrinko penkis geriausius tam, kad būtų lengviau išsirinkti televizorių, labiausiai atitinkantį jūsų poreikius.

„LG 55“ UN81003LB“ – televizorius su puikia vaizdo kokybe

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

„LG 55“ UN81003LB“ įdiegtas „Kino režisieriaus“ (angl. Filmmaker mode) režimas atkuria ekrane matomas spalvas taip, kaip jas norėjo parodyti filmų kūrėjai. O išmanus procesorius automatiškai pritaiko nustatymus taip, kad vaizdas ekrane būtų kuo artimesnis kūrėjo turimai vizijai. Tad turinio peržiūra šiame įrenginyje, neabejotinai, paliks kino teatro įspūdį.

„LG 55“ UN81003LB“ rasite ir specialius filmų, sporto varžybų ar žaidimų režimus. Sporto režimas padaro vaizdą kiek ryškesnį, kad būtų lengviau matomi žaidėjų numeriai, o žaidimų režimas sumažina delsą nuo mygtuko paspaudimo iki veiksmo ekrane“, – sako A.Archangelskis.

Tiesa, šis televizorius neturi itin šviesaus ekrano, todėl jame atvaizduojamas HDR turinys labai stipriai nesiskiria nuo įprasto turinio. Vis tik, kaip ir įprasta šiuolaikiniams 4K raiškos televizoriams, šis modelis puikiai atvaizduoja ir automatiškai patobulina mažesnės raiškos turinį.

Išmaniųjų įrenginių ekspertas priduria, kad televizoriaus operacinė sistema „WebOS“ yra intuityvi ir pasižymi įvairiomis naudojimąsi televizoriumi lengvinančiomis funkcijomis. Be to, į šį įrenginį galima įdiegti ir daug papildomų programėlių, įskaitant ir naujos kartos televizijos programėlę „Go3 | BITĖ“.

Daugiau apie televizorių „LG 55“ UN81003LB“ sužinosite šio televizoriaus aprašyme.

„Samsung The Frame 4K 32“ TCUXXH“ – paveikslo formos televizorius su „QLED“ technologija

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

„QLED“ ekranas gražiame paveikslo formos korpuse už prieinamą kainą skamba iš tiesų patraukliai. Be to, šis televizorius į kiekvieną paspaudimą sureaguoja kiek greičiau, nes „QLED“ ekraną turintys televizoriai taip pat turi kiek greitesnį procesorių.

„Šis televizorius lengvai atkuria 4K raiškos turinį, o mažesnės raiškos turinį automatiškai optimizuoja, kad jis būtų panašus į 4K. Verta paminėti, kad dėl didesnio kontrasto bei ekrano šviesumo HDR turinio atvaizdavimas šiame televizoriuje yra geresnis nei paprastuose LED tipo „Samsung“ televizoriuose“, – pasakoja „Bitės Profas“.

„The Frame“ tipo televizorius ne tik puikiai veikia kaip televizorius, bet ir puošia jūsų namus. Jo dizainas yra labai tvarkingas, o įjungus nejudantį paveikslą dažnu atveju galima net nepastebėti, kad tai televizorius. „Samsung“ dar papildomai įdiegė „Ambient“ režimą, kuris atvaizduoja pasirinktą foną, kai televizorius nerodo jokių vaizdo įrašų.

„Nors tai vienas prieinamiausių „QLED“ televizorių, tačiau taip pat tai ir vienas mažiausių televizorių šiuolaikinėje rinkoje – 32 coliai. Kadangi gamintojai rekomenduoja rinktis 55 colių įstrižainės televizorių įprastam 300 cm atstumui nuo televizoriaus, šį 32 colių įrenginį turėtumėte žiūrėti iš gerokai arčiau. Taip pamatysite visą ekrane rodomo vaizdo detalumą“, – pastebi A.Archangelskis ir priduria, kad šis televizorius taip pat gali būti panaudotas vietoj kompiuterio monitoriaus.

Daugiau apie televizorių „Samsung The Frame 4K 32“ TCUXXH“ sužinosite šio televizoriaus aprašyme.

Išmaniųjų įrenginių rinkoje jau senokai didelę vietą užima išmanūs televizoriai, kurių pasirinkimas – ypač didelis. Renkantis televizorių, galvose ima suktis daugybė skirtingų parametrų – įstrižainė, ryškumas, garsas. O norint rasti geriausiai asmeninius poreikius tenkinantį įrenginį, svarbu įvertinti kiekvieną iš jų. Kaip tą padaryti sėkmingai, pasakoja „Bitės Profai“.

„Samsung 43" UHD 4K AU8072“ – ryškus ir kontrastingas televizorius

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

Šis televizorius labai panašus į jau aptartą „Samsung 55" UHD 4K TU7092“ modelį, tačiau turi kelis patobulinimus, kurie lemia ir didesnę kainą. Įprastai iki 500 eurų galima įsigyti tik mažesnės įstrižainės įrenginį, tačiau, jei ieškote 43 colių įstrižainės televizoriaus, vertėtų atkreipti dėmesį į „43" UHD 4K AU8072“ modelį.

Kaip ir jau aptartas „Samsung“ televizorius, šis taip pat turi „Crystal Processor 4K“ vaizdų atkūrimo variklį ir „PurColor“ spalvų gerinimo technologiją, todėl vaizdas televizoriaus ekrane yra ryškus ir kontrastingas.

„Šis modelis patiks ir žaidimų mėgėjams. 43 colių įstrižainės „Samsung“ televizoriaus modelyje įdiegta HDR technologija juntamai padidins kontrastą. O „Game Enhancer“ režimas sumažins delsą ir leis patogiau kontroliuoti žaidimą“, – teigia A.Archangelskis.

Svarbu paminėti, kad šioje televizorių serijoje įdiegta „Bluetooth“ sistema skirta ne tik nuotolinio valdymo pulteliui, bet ir belaidei kolonėlei ar ausinėms prijungti. Ji leidžia perduoti sumažinta delsa, todėl klausantis belaidžiu būdu, garsas nuo vaizdo neatsiliks. Tai – išskirtinė funkcija, kurią rasime ne visuose įrenginiuose už panašią kainą.

„Samsung 43" UHD 4K AU8072“ rasite ir unikalų integruotos aplinkos režimą „Ambient Mode“. Jis leis telefonu nufotografuoti namų aplinką ar kitus elementus ir televizorių, kol jo nežiūrite, paversti dideliu ir prie namų interjero derančiu nuotraukų rėmeliu“, – sako „Bitės Profas“.

Dėl Lietuvos rinkai puikiai pritaikytos operacinės sistemos „Tizen“, meniu galėsite naršyti ir lietuviškai. Be to, ji yra intuityvi ir palaiko daugybę programėlių, tad turėdami šį modelį galėsite naudotis tokiomis programėlėmis kaip „Youtube“, „Spotify“ ar „Go3|BITĖ“.

Daugiau apie televizorių „Samsung 43" UHD 4K AU8072“ sužinosite šio televizoriaus aprašyme.

„ESTAR 50" LEDTV50S1T2“ – vienas prieinamiausių „Android“ televizorių

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi televizoriai iki 500 eurų

Šis televizorius pasižymi savo operacine sistema „Android“, dėl kurios palaiko gerokai daugiau įvairių programėlių nei kitų gamintojų televizoriai. Gamintojo įdiegtoje „Google Play“ parduotuvėje rasite ne tik tokių programėlių, kaip „YouTube“, bet ir įvairiausių žaidimų. Norint žaisti kai kuriuos žaidimus galėsite papildomai prie televizoriaus prisijungti pelę, klaviatūrą ar žaidimų vairalazdę.

„Šis televizorius vaizdo kokybe kiek nusileidžia brangesniems konkurentams ir neturi pačio šviesiausio ekrano, tačiau tai visgi 4K raiškos ekranas, kuris gali parodyti itin daug detalumo jūsų vaizdo įrašuose. Be to, jame rodomas laidas lengvai galėsite įsirašyti į išorinį kietąjį diską arba atmintinę prijungtą per USB jungtį ir peržiūrėti kada panorėję“, – pasakoja A.Archangelskis.

Tai televizorius ieškantiems itin funkcionalaus įrenginio už nedidelę kainą. Vargu, ar rasite kitą „Android“ palaikantį televizorių už mažesnę kainą. O taip pat puiku, kad su šiuo modeliu jums nereikės papildomo priedėlio norint žiūrėti išmaniąją „Go3|BITĖ“ televiziją. Tiesiog atsisiųskite programėlę ir mėgaukitės turiniu.

Daugiau apie televizorių „ESTAR 50” LEDTV50S1T2“ sužinosite šio televizoriaus aprašyme.

Be to, jei dažnai keliaujate ir mėgstate žiūrėti filmus, pagelbėti gali ir planšetiniai kompiuteriai. Planšetė – puikus pasirinkimas tiems, kas ieško įrenginio filmų peržiūroms, greitiems darbams ar netikėtai gimusioms kūrybinėms idėjoms įgyvendinti. Nepriklausomai nuo to, kam ją naudosite, išsirinkti gali būti sunku. Šiandienėje rinkoje siūlomas platus jų pasirinkimas, tad „Bitės Profai“ apžvelgė daugybę modelių ir išrinko penkis geriausius, kad išsirinkti labiausiai atitinkantį jūsų poreikius būtų lengviau.

Daugiau apie rekomenduojamu geriausius išmaniuosius televizorius galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius