Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dell Technologies“ įrenginiai – patogiam darbui iš namų ir biure

Nors vis garsiau kalbama apie tai, kaip dirbsime nuo šiol, akivaizdu, kad darbas iš namų niekur nedings. Galbūt pereisime prie hibridinio modelio, tačiau poreikis būti lankstiems išliks. Todėl „Dell Technologies“ kartu su „Intel“ pristato naują nešiojamųjų kompiuterių ir monitorių asortimentą, kurie puikiai tiks tiek biurui, tiek darbui iš namų.
„Dell Technologies“ įrenginiai – patogiam darbui iš namų ir biure
„Dell Technologies“ įrenginiai – patogiam darbui iš namų ir biure / „Dell Technologies“ nuotr.

Vieni pažangiausių verslo klasės kompiuterių pasaulyje – Latitude 9000

„Dell Technologies“ pristato naująją Latitude 9000 seriją, kuri savo parametrais pralenkia pirmtakus. Latitude 9420 ir 9520 nešiojamieji kompiuteriai turi 11-os kartos Intel® Core™ i7 vPro procesorius, 32 GB atminties kortelę ir integruotą Intel® Iris® Xe Graphics operacinę sistemą. Dėl įdiegto pirmojo tokio tipo dirbtinio intelekto 9000 serijos kompiuteriai „mokosi“ ir prisitaiko prie kiekvieno darbo pobūdžio, kad užtikrintų didesnį programų produktyvumą, ilgesnį baterijos veikimo laiką ir prisitaikytų prie aplinkos, kurioje dirbama, automatiškai keisdami garso nustatymus.

Latitude 9420 ir 9520 yra įdiegta saugaus užrakto technologija (angl. Dell’s Safe Shutter Technology), kuri automatiškai įjungia ir išjungia WEB kamerą priklausomai nuo to, ar ji naudojama, ar ne. 16:10 Infinity Edge ekrano matymo laukas yra 5 % platesnis nei įprastų kompiuterių, o Comfort View Plus funkcija sumažina mėlynos šviesos kiekį ir palaiko išskirtinę spalvinę gamą.

„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 9420
„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 9420

Sparta – tai pagrindinė Latitude 9000 serijos ypatybė. Express Connect programinė įranga leidžia prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie stipriausių prieigos taškų ir taip užtikrina didžiausią duomenų perdavimo greitį vaizdo skambučių programoms. Express Response naudoja Intel® Adaptix™ technologiją, kad svarbiausioms programoms būtų suteikta pirmenybė, todėl jos atidaromos greičiau ir veikia geriau. Express Sign-in funkcijoje yra įdiegta Intel® Visual Sensing technologija, kuri automatiškai prijungs vartotoją per IR kamerą ir Windows Hello. O Express Charge 2.0 funkcija per 40 minučių leidžia įkrauti iki 80 % baterijos energijos.

„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 9510
„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 9510

Planetai draugiški kompiuteriai produktyviam darbui

„Dell Technologies“, siekdama tvarumo, sukūrė Latitude 5000 aplinką tausojančių kompiuterių seriją. 5320, 5420 ir 5520 nešiojamieji kompiuteriai yra pirmieji, kuriuose naudojamas perdirbtas anglies pluoštas ir 21 % bioplastiko. Tai padeda sumažinti išmetamo anglies dioksido kiekį, lygų beveik 39 mln. nuvažiuotų kilometrų, sutaupytos energijos aptarnauti 5 564 namų ūkiams per metus ir pakankamai vandens 226 olimpinio dydžio baseinams užpildyti.

„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 5000 serijos modeliai
„Dell Technologies“ nuotr./Latitude 5000 serijos modeliai

Nors kuo mažesnis pėdsakas planetai yra svarbu, tai negali turėti įtakos kompiuterio našumui. Visuose naujuose Latitude 5000 serijos modeliuose yra įdiegti 11-os kartos Intel® Core™ i7 vPro 4 procesoriai, o 5420 ir 5520 modelių operatyvioji atmintis (RAM) siekia 64 GB, talpa – 2 TB. Intel® Iris® Xe grafika (Core i5 / i7) užtikrina kokybišką vaizdą ir sklandų duomenų srauto perdavimą vaizdo skambučių metu. Kaip 9000, taip ir 5000 serijos kompiuteriuose integruotas dirbtinis intelektas užtikrina geresnę darbo kokybę, programų produktyvumą ir ilgesnį baterijos veikimo laiką.

5000 serijos Latitude kompiuterius galima įsigyti su 13,3, 14 ir 15,6 colio ekranais. 15 colių modelio ekrano skiriamoji geba yra iki UHD su 400 nitų ir 100 % sRGB. Matinis ekranas minimaliai atspindi atspindžius, todėl su šiais kompiuteriais patogu dirbti bet kokioje aplinkoje, o inovatyvi Comfort View Plus funkcija sumažina žalingą mėlynos šviesos poveikį. Be to, kompiuteryje integruota Super Low Power technologija padeda taupiai naudoti baterijos energiją.

Latitude 5320 galima įsigyti kaip nešiojamąjį arba hibridinį (du viename) kompiuterį su FHD (1920 x 1080 pikselių) skiriamosios gebos jutikliniu arba nejutikliniu ekranu. Visi modeliai yra plonesni ir lengvesni už pirmtakus. Be to, „Dell Technologies“ modernizavo būtinas vartotojui jungtis, sukūrė dvigubą USB Type-C™ lizdą su Thunderbolt™ 4 jungtimi, bet išlaikė HDMI bei papildomus USB prievadus.

Geras ryšys yra vienas svarbiausių kokybiško darbo elementų. Latitude 5320, 5420 ir 5520 nešiojamųjų kompiuterių belaidis ryšys buvo patobulintas įdiegiant Wi-Fi 6 ir Wi-Fi 6E įrangą. Pasirenkama 4G LTE prieiga idealiai tiks tiems, kurie nuolat keliauja. Integruota Dell Express funkcija suranda geriausią Wi-Fi tinklą ir leidžia vartotojui greitai prisijungti. Nešiojamieji kompiuteriai yra su 42 Wh arba 63 Wh baterijomis.

Produktyviam darbuipažangūs ekranai

2019 m. „Dell EMC“ užsakymu JAV, JK ir Kinijoje atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad 96 % darbuotojų ekraną laiko svarbiausiu įrankiu savo darbo vietoje. Būtent dėl šios priežasties „Dell Technologies“ išleido naują dar modernesnio ir patogesnio dizaino monitorių liniją.

„Dell Technologies“ nuotr./„Dell Technologies“ kompiuteris ir monitoriai
„Dell Technologies“ nuotr./„Dell Technologies“ kompiuteris ir monitoriai

Ypač ryškios spalvos ir komfortas

Dirbantys su programomis, reikalaujančiomis ypatingo spalvų tikslumo ir ryškumo, turėtų atkreipti dėmesį į Ultrasharp monitorius. Šie nuo 24 iki 49 colių įstrižainės monitoriai pasižymi stulbinančiu aiškumu, detalumu ir itin plačia spalvų gama. 1,07 mlrd. spalvų – tai 64 daugiau nei standartiniuose monitoriuose. Jie aprėpia visas profesionalias spalvų paletes (AdobeRGB, DCI-P3, sRGB, Rec. 709 ir Rec. 2020) ir užtikrina puikų kontrastą su 2K mini-LED vietinio foninio apšvietimo pritemdymo zonomis.

„Dell Technologies“ nuotr./Ultrasharp monitorius
„Dell Technologies“ nuotr./Ultrasharp monitorius

Ultrasharp 49 Dual QHD lenkto monitoriaus ekrano raiška – 5120 x 1440, esant 60 Hz, 32:9 vaizdo kraštinių santykis, plokštuminis jungiklis (IPS) ir anti-glare technologija suteikia vartotojui komfortą. O naudodami 2 HDMI 2.0s (10 bitų spalvotas @ 60 Hz), vieną monitoriaus lizdą ir kelis USB prievadus galėsite prisijungti prie bet kurio įrenginio.

„Dell Technologies“ nuotr./Ultrasharp monitorius
„Dell Technologies“ nuotr./Ultrasharp monitorius

Komandiniam darbui pritaikyti Collaboration monitoriai

2020 m. liepą „Dell Technologies“ atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad 67 proc. darbdavių ir toliau sudarys sąlygas kai kuriems darbuotojams dirbti iš namų, o 46 proc. teigia įrengsiantys daugiau susitikimo erdvių, kad biure dirbantys darbuotojai galėtų patogiai bendrauti su nuotoliu dirbančiais kolegomis ir klientais.

Pandemija tik dar kartą įrodė, kad bendravimas ir ryšys tarp kolegų yra neatsiejama komandinio darbo dalis. Bet kuriai susitikimų erdvei pritaikyti Collaboration monitoriai, naudojant kelis ekranus, tiks bet kokiems susitikimams – tiek gyviems, tiek internetu.

Monitoriuose esanti C tipo jungtis leidžia prisijungti prie daugelio kitų įrenginių, didelės raiškos 5MP kameros užtikrina kokybišką vaizdą, o integruoti garsiakalbiai ir triukšmą slopinantys mikrofonai – puikų garsą. Galima rinktis iš kelių monitoriaus dydžių: 23, 27 arba 34 colių.

Collaboration serijoje yra ir didelio formato monitorių – nuo 55 iki 86 colių, idealiai tinkančių vidutinėms ir didelėms patalpoms ir ypač praversiančių per pristatymus ar komandinius pasitarimus. Šie 4K interaktyvūs monitoriai gali atpažinti įvairius jutiklinius taškus. Šiems monitoriams, kaip ir kitiems „Dell Technologies“ įrenginiams, suteikiama iki 3 metų garantija.

„Dell Technologies“ nuotr./Collaboration monitorius
„Dell Technologies“ nuotr./Collaboration monitorius

P serijos monitoriai sukurti produktyviam darbui

P serijos monitorius galima pasukti, pakreipti, palenkti, kad pasiektumėte optimalų komfortą. Kompaktiškas monitoriaus pagrindas ir išmani kabelių tvarkymo sistema leis palaikyti tvarką darbo vietoje. Naudojant USB-C kabelį monitorius galima prijungti prie įvairių įrenginių. O su DisplayPort 1.2 jungtimi galima sujungti du QHD arba FHD monitorius. P serijos monitorius galima įsigyti HD+, Full HD, QHD ir 4K kokybės.

P3421W 34 Curved USB-C monitorius turi itin platų WQHD lenktą ekraną (3440 x 1440, esant 60 Hz) ir White LED Edgelight sistema, tad matymo laukas yra itin platus.

Naujasis Dell 4K USB-C Hub Monitor P3222QE taip pat pasižymi plačiu matymo lauku. Be to, kad turi itin ploną rėmelį ir Comfort View Plus funkciją, 4K monitorius yra ir ergonomiškas, nes jam parinktas 150 mm aukščio reguliuojamas stovas ir išorinė plokštės atrama.

„Dell Technologies“ nuotr./P serijos monitorius
„Dell Technologies“ nuotr./P serijos monitorius

Ekonomiški ir energiją taupantys E serijos monitoriai

E serijos monitoriai yra plonesni nei ankstesnės kartos modeliai, reguliuojamo aukščio, su integruotais garsiakalbiais ir itin kompaktiški. Jie atitinka griežtus kokybės standartus bei ENERGY STAR®, EPEAT® reglamentų reikalavimus ir turi TCO sertifikatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius