Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiugios naujienos „Apple“ gerbėjams: rudenį tikimasi atnaujinto „Mac mini“

Daugybė gandų rodo, kad „Apple“ netrukus iš esmės pertvarkys savo nešiojamuosius kompiuterius, o bendrovė jau išleido visiškai naują „iMac“ su „Apple“ siliciu. Dabar panašu, kad netrukus bus atnaujintas ir „Mac mini“.
Apple kompiuteris
„Apple“ kompiuteris / 123RF.com nuotr.

Turėtų pasirodyti per kelis mėnesius

Tiek „9to5Mac“, tiek „MacRumors“ remiasi patikimu „Bloomberg“ naujienlaiškiu, kurį parengė Markas Gurmanas ir kuriame teigiama, kad pertvarkytas „Mac mini“ su „M1X“ lustu turėtų pasirodyti „per kelis artimiausius mėnesius“. Apie M1X nebuvo pranešta, tačiau per pastaruosius metus tai buvo trumpinys, reiškiantis lustą, galintį pranokti šiuo metu „Apple“ siūlomą M1.

Tikimasi, kad „Apple“ ne tik pristatys naujus vidinius įtaisus, bet ir pertvarkys „Mac mini“ dizainą ir į mažą stalinį kompiuterį įdiegs daugiau prievadų. Šis „Mac mini“ greičiausiai kainuos daugiau nei dabartiniai „Apple“ siūlomi modeliai, todėl atrodo tikėtina, kad kompanija paliks M1 modelį kaip paprastesnį ir prieinamesnį variantą.

Be „Mac mini“, tikimasi, kad šį rudenį „Apple“ taip pat pristatys visiškai atnaujintus „MacBook Pro“ modelius, kuriuose taip pat bus naudojamas galingesnis M1X lustas. Be to, panašu, kad „Apple“ gali taikyti plačią spalvų paletę, kurią jau anksčiau šiais metais matėme naujų „iMac“ kompiuterių dizaine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius