Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

E.pamokų ciklas „IT KITAIP“: Kaip valdomi informacinių technologijų projektai?

Prieš tai buvusiose „IT KITAIP“ e-pamokose mokiniai jau sužinojo, kaip kuriamos programos ir ką veikia IT specialistai. Naujausioje pamokoje „EIS Group Lietuva“, kurianti IT sistemas pasaulinėms draudimo bendrovėms, kviečia pažvelgti į programavimą plačiau.
IT kitaip „Swedbank“ aplikacijų kūrimas
IT kitaip „Swedbank“ aplikacijų kūrimas

Nė viena sudėtinga programa neatsiranda be kruopštaus pasiruošimo, planavimo ir komandinio darbo – tai yra projektas, kurį reikia mokėti protingai valdyti ir suvaldyti. Apie komandos svarbą, pagrindinius projektų valdymo žingsnius, planavimo pokerį ir sprinto bėgimą „EIS Group Lietuva“ pasakos vaizdingoje teorinėje e-pamokoje. Dar po savaitės bus galima praktiškai sudalyvauti svarbiausiuose projektų valdymo susirinkimuose ir iš arčiau pažvelgti į IT projektų valdymo virtuvę.

Nuo 2015 m. sausio mėnesio „Tech City Lietuva“ įmonės („Swedbank“, „Barclays Technology Centre Lithuania“, „Baltic Amadeus“, „EIS Group Lietuva“, „Tieto Lietuva“) kartu su iniciatyva „misija:karjera“ ir „Investuok Lietuvoje“ pradėjo nuotoliniu būdų transliuoti 9–12 klasių mokiniams skirtas 45 minučių trukmės e.pamokas, kurias veda IT srities profesionalai.

Pamokų ciklo pradžia – 2015 m. sausio mėn. Trukmė – 5 mėnesiai. Kiekvieną mėnesį moksleiviams pristatomos dvi e.pamokos ta pačia tema: teorijos ir praktikos. Buvusių pamokų įrašus galima rasti čia.

E.pamokų ciklas „IT KITAIP“ – viena iš Kauno technologijos universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos mokinių profesinio informavimo ir orientavimo iniciatyvos „misija:karjera“ veiklų. Iniciatyva siekiama padėti mokiniams apgalvotai pasirinkti būsimą profesiją, sudarant galimybę aplankyti įvairias pramonės įmones, universitetų laboratorijas, dalyvauti teminėse pamokose.

Transliacijos nuoroda:

VIDEO: IT KITAIP - Teorija: projektų valdymas // "EIS GROUP"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius