-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google Play“ ir „Samsung Pay“ nutraukia darbą su „Mir“: rusams mokėjimai taps dar keblesni

Iš „Android“ įrenginiams skirtos „Google Play“ programėlių parduotuvės dingo Rusijos mokėjimo sistemos programėlė „Mir Pay“. „Samsung“ taip pat pranešė nebedirbsiantis su „Mir“ ir nuo balandžio 3 d. tokių kortelių pridėjimas ir naudojimas „Samsung Pay“ programėlėje taps nebegalimas, o anksčiau pridėtos kortelės bus pašalintos, rašo „The Moscow Times“.
„Mir“
„Mir“ / Shutterstock nuotr.

Iš „Google Play“ dingo ne tik „Mir Pay“, kuri naudojama atsiskaityti už prekes ir paslaugas telefonu, bet ir mokėjimų programėlė „SBPay“, nuolaidų bei kitų paslaugų programėlė „Hello!“, rašo „RIA Novosti“.

Visgi pranešama, kad vartotojai ir toliau gali naudotis šiomis programėlėmis, jas į „Android“ telefonus įdiegiant per „RuStore“ arba „AppGallery“ programėlių parduotuves.

O tuo metu rusai, kurie iki šiol naudojo „Samsung Pay“ programėlę, turės ieškoti ir kitų būtų susimokėti už viešąjį transportą, mat ir tokia paslauga nebebus galima.

Pietų Korėjos bendrovė „Samsung“, prasidėjus karui Ukrainoje, nutraukė oficialius savo prekių tiekimus į Rusiją ir sustabdė buitinės technikos gamybą šioje šalyje.

„Mir“ yra pritaikytos sankcijos, grindžiant tuo, kad šis operatorius padeda Rusijai apeiti apribojimus, palaikyti ryšius su tarptautine finansų sistema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius