Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

IT studentams – paskutinė diena aplikuoti į „Sourcery“ akademiją

Rytoj studentams įvyks atranka į nemokamas studijas ir praktiką amerikiečių programavimo paslaugų įmonėje „Devbridge Group”. Geriausiai pasirodę studentai, tris mėnesius mokytis web technologijų ir įgis praktinių darbo technologijų rinkoje įgūdžių. Registracija į atranką baigsis rytoj 14 val.
„Sourcery“ akademijos lektoriai
„Sourcery“ akademijos lektoriai / Projekto partnerio nuotr.

Dalyvauti atrankoje galės tik užsiregistravę kandidatai. Atranka įvyks Vilniuje (VU MIF) ir Kaune (KTU IF) tuo pačiu metu. Akademijos programa yra skirta antro–ketvirto kurso studentams, kurie neturi arba turi labai mažai profesinės patirties.

„Siekiame padėti studentams kuo greičiau integruotis į darbo rinką, todėl labiausiai mokytis nusiteikusiems talentams du kartus per metus atveriame savo akademijos duris. Studentai čia susipažįsta su naujausiomis web technologijomis, jų taikymo galimybėmis, mokosi komandinio darbo principų, gerųjų programavimo praktikų, kodo kultūros“, – sako akademijos vadovas Alvydas Muliuolis.

Pavasario semestras pirmą kartą vyks dviejuose miestuose. Iki šiol tik Kaune veikusi akademija šiemet išsiplėtė ir į Vilnių – nuo šiol ta pati programa vykdoma abiejuose miestuose esančiose „Devbridge Group” patalpose. Dalis paskaitų Vilniuje vyks anglų kalba, Kaune – tik lietuvių.

Akademijoje studentai lankys paskaitas, dirbs komandose su deleguotais mentoriais, taip pat turės neformalių komandinių veiklų, pramogų.

Pavasario semestro programa

Vilniuje paskaitas vesiantis lektorius Rokas Lengvenis studentams pristatys web technologijų principus ir jų pritaikymo praktikoje galimybes.

VIDEO: Rokas Lengvenis apie „Sourcery“ akademijos studijas

Tai, kad studentai galės pritaikyti turimas technines žinias dirbdami prie realių projektų, akcentuoja ir antrasis akademijos lektorius sostinėje Alexander Laptev.

VIDEO: Alexander Laptev apie „Sourcery“ akademijos studijas

„Sourcery“ akademijos paskaitas Kaune vesiantis Ignas Paplauskas atkreipia studentų dėmesį, kad šios studijos – tai puiki galimybė žengti pirmą įsidarbinimo įmonėje žingsnį.

VIDEO: Ignas Paplauskas apie „Sourcery“ akademijos studijas

Ketvirtasis akademijos lektorius Lukas Gerbenis prie „Devbridge Group” komandos prieš du metus prisijungė sėkmingai baigęs „Sourcery“ akademiją. Šiemet jis pats dalinsis savo patirtimi su studentais.

Pristatydamas savo programą L.Gerbenis teigia, kad neužtenka tik gerai mokėti programuoti, svarbi yra ir žmogiškoji pusė – gebėjimas dirbti komandoje ir suprasti problemas.

VIDEO: Lukas Gerbenis apie „Sourcery“ akademijos studijas

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro per 250 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Kauno ir Vilniaus padaliniuose. Įmonės klientai – pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, „Morningstar”, „Fitch”, „Louis Dreyfus”, „John Deere” ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius