-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitąmet LG žada pristatyti į ritinėlį susukamą televizorių

Pietų Korėjos kompanija LG pastaraisiais metais į įvairias parodas vis dažniau atveža neįtikėtinus televizorius, dažnai darančius įspūdį ne vaizdo atkūrimu, o neįprastomis formomis.
LG susukamo televizoriaus konceptas
LG susukamo televizoriaus konceptas / LG nuotr.

Dabar vienas didžiausių televizorių gamintojų pasaulyje pranešė, kad kitų metų pradžioje JAV vyksiančioje parodoje „CES 2016“ pristatys didelį susukamą televizorių.

„LG Electronics“ kuria 55 colių televizorių, kuris bus pristatytas tarptautinėje parodoje „Consumer Electronics Show“ 2016 metų sausį“, – pranešė oficialus LG tyrimų centras. Leidinys „Korea Times“ patikslina, kad tai bus prototipas, o masinė gamyba gali prasidėti po 3-4 metų.

Bendrovė pabrėžia, kad susukamų televizorių kūrimas yra svarbus žingsnis ne tik OLED technologijos vystymui, bet ir visai industrijos šakai, nes tai leis sukurti naujos formos gaminius.

Kitas bendrovės padalinys šiems prietaisams kuria baterijas.

Priminsime, kad tai yra ne pirmas lankstaus ekrano demonstravimo atvejis. Daugelis gamintojų kuria panašias technologijas, ir patys LG jau ne kartą parodė savo pasiekimus šioje srityje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius