Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl šį pavasarį kiekvienas bėgikas turėtų įsigyti išmanųjį laikrodį?

Vis daugiau žmonių stengiasi daugiau judėti, o bėgimas – puiki galimybė tai padaryti. Nesvarbu, ar esate pradedantysis bėgikas, ar patyręs sporto entuziastas, anksčiau ar vėliau kyla klausimas, kaip treniruotes padaryti efektyvesnes. Šia problema rūpinasi ir technologijų kūrėjai. Jie stengiasi pristatyti modernų sprendimo būdą.
Kodėl šį pavasarį kiekvienas bėgikas turėtų įsigyti išmanųjį laikrodį?
Kodėl šį pavasarį kiekvienas bėgikas turėtų įsigyti išmanųjį laikrodį? / Huawei nuotr.

Paprasčiausias būdas pasiekti savo tikslų – įsigyti išmanųjį laikrodį, leidžiantį bėgimo metu stebėti progresą. Vienas iš patraukliausių ir pažangiausių laikrodžių rinkoje – ką tik pasirodęs specialiai bėgimui pritaikytas laikrodis „Huawei Watch GT Runner“.

Nieko nelaukiant dalinamės naudingomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis ir paaiškiname, kodėl išmanusis laikrodis pravers kiekvienam bėgikui.

Patikimos stebėjimo funkcijos

Tiksli vietos padėtis ir sveikatos stebėjimas – svarbūs kiekvienam bėgikui. Vietos nustatymas leidžia išmatuoti nubėgtą atstumą ir laiką, o išmanus sveikatos stebėjimas padeda ilgiau išlaikyti sportinę formą.

Specialiai bėgikams skirtas išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT Runner“ buvimo vietai nustatyti naudoja net penkias palydovines sistemas. Jos užtikrina tikslų vietos nustatymą įvairiose vietovėse: ne tik gatvėse ar sporto aikštelėse, bet ir parkuose, miškuose ar kalnuose.

Kitas svarbus rodiklis, kurį kiekvienas bėgikas turėtų nuolat stebėti, – širdies susitraukimų dažnis. Prieš pradedant aktyvias treniruotes, kiekvienam bėgikui rekomenduojama išsiaiškinti optimalų savo širdies susitraukimų dažnį ir į tai atsižvelgti treniruočių metu. To nesilaikant, treniruotės gali sukelti nuovargį ar kraujotakos problemas.

Dėl to naujasis „GT Runner“ palaiko pažangiausią „TruSeen 5.0+“ stebėjimo sistemą, užtikrinančią tikslų ir informatyvų sveikatos sekimą visą parą. Laikrodis stebi ne tik širdies ritmą, bet ir kraujo prisotinimą deguonimi („SpO2“). Be to, jis praverčia ir poilsio metu: laikrodis įvertina miego kokybę ir atsistatymo laiką, tad sportininkai net ir po treniruotės gauna svarbiausią informaciją.

Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.
Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.

Treniruotę padaryti efektyvesnę

Kita svarbi modernių išmaniųjų laikrodžių funkcija – pagalba sportuojant.

„Huawei Watch GT Runner“ palaiko „Running Coach“ funkciją, moksliškai analizuojančią treniruočių duomenis ir automatiškai koreguojančią bėgimo tvarkaraštį. Laikrodis sudaro treniruočių planą, pagrįstą individualiais vartotojo duomenimis. Išmanusis laikrodis atsižvelgia į naudotojo fizinį pasirengimą ir kūno poreikius, taip užtikrina efektyvias treniruotes. Todėl tiek pradedantieji, tiek ir profesionalūs bėgikai džiaugsis laikrodžiu, realiu laiku pateikiančiu informaciją ir patarimus kiekvienos treniruotės metu.

Pirmiausia – patogumas

Išmanieji laikrodžiai kuriami tam, kad būtų patogūs kiekvienam vartotojui. Kiekvienas laikrodis turėtų būti pakankamai lengvas ir patogus.

Šias funkcijas išpildo pažangusis „GT Runner“: jis yra itin lengvas, sveria vos 38,5 gr. Be to, laikrodis turi antibakterinę ir orui pralaidžią silikoninę apyrankę, kuri nedirgina net ir jautriausios odos. Laikrodis užtikrina prakaitavimo suvaldymą, o keraminė laikrodžio nugarėlė – patvari ir nevargina riešo.

Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.
Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.

Patikimas palydovas visai dienai

Kad neatsiliktų nuo spartaus gyvenimo būdo, išmaniuosiuose laikrodžiuose gausu funkcijų, siūlančių ne tik judesio stebėjimą, bet ir galimybę skambinti, siųsti žinutes, sekti pranešimus ar klausytis muzikos. Todėl išmaniojo laikrodžio baterijos veikimo laikas ir galingumas labai svarbus.

Naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis, įjungus energijos taupymo režimą, be papildomo įkrovimo veikia net iki 2 sav., o naudojant intensyviai – iki 7 d. Be to, šis laikrodis pasižymi ne tik ilgaamže baterija, bet ir patogiu bei greitu įkrovimu.

Taigi, nors bėgimui pakanka vien tik patogių bėgimo batelių, tačiau papildomas pagalbininkas – išmanusis laikrodis – sportininkams treniruotes padaro patogesnes ir malonesnes. Todėl kiekvienas, ieškantis pažangiausių sprendimų išmaniųjų technologijų srityje, turėtų atkreipti dėmesį į modernųjį „Huawei Watch GT Runner“.

Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.
Huawei nuotr./„Huawei Watch GT Runner“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius