Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LG „One: Quick“ – sukurtas naujai realybei

Pasaulis iš tiesų gerokai pasikeitė. Lietuvoje per pandemiją daugiau nei 46% žmonių bent dalį savo darbo atliko iš namų. Dalis veiklos neabejotinai taip ir liks nuotoline – nes tai patogu ir praktiška. Sunku būtų suskaičiuoti, kiek likusio įprasto gyvenimo virto nuotoliniu. Vieni specialistai siūlo griežtai atskirti darbą ir poilsį namuose, tačiau „LG Electronics“ nusprendė, kad tai galioja žmonėms, bet ne technologijoms. Taip gimė LG „One: Quick“ interaktyvių ekranų ir produktyvumo sprendimų serija. Viskas tam, kad dirbti ir gyventi per nuotolį būtų patogiau.
LG „One:Quick Flex“
LG „One:Quick Flex“ / Gamintojo nuotr.

Jeigu nuotolinio darbo poreikis jūsų neaplenkė, tuomet LG jums turi malonią naujieną – „One:Quick Works“ modelį. Tai pažangus 55 colių 4K UHD vaizdo konferencijų ekranas yra universalus produktyvumo įrankis, tinkamas naudoti įvairiose darbo vietose ar konferencijų salėje.

Jeigu nutiko taip, kad jūsų namai tapo ir jūsų darbo vieta arba jūsų darbo vieta tapo labai mobili, verta pasidomėti „One:Quick Flex“ modeliu su 43 colių 4K UHD jutikliniu ekranu. Jis yra mažesnis, turi mobilų stovą ir yra pritaikomas įvairiausiais atvejais.

Abu modeliai sukurti „Windows“ platformos pagrindu ir yra suderinami su didžiule vaizdo konferencijų programų ir bendradarbiavimo įrankių biblioteka.

Šalia jau minėtų ekranų modelių svarbu paminėti ir „One:Quick Share“ specialų belaidį turinio bendrinimo įrenginį, kurio pagalba lengva minėtus ekranus susieti su savo išmaniaisiais prietaisais – kompiuteriais, planšetėmis, telefonais. Tai padeda ypač lengvai dalintis kito įrenginio ekranu, įjungti iki keturių skirtingų informacijos šaltinių vienu metu.

Gamintojo nuotr./LG „One:Quick Flex“
Gamintojo nuotr./LG „One:Quick Flex“

Maksimalus produktyvumas

LG „One:Quick Works“ – tai puikus sprendimas bet kuriai konferencijų erdvei, nes užtikrina nenutrūkstamą interaktyvų bendravimą, o nuotoliniai darbo susitikimai vyksta sklandžiai ir produktyviai. Be to, tai 2021 metų „Red Dot“ apdovanojimo laimėtojas.

Šis „viskas viename“ sprendimas turi integruotą „Windows“ kompiuterį, raiškią 4K UHD vaizdo kamerą, mikrofoną, garsiakalbį ir skaitmeninę lentą.

Be LG integruoto vaizdo konferencijų sprendimo „One:Quick Remote Meeting“ naudotojai taip pat gali naudoti ir sparčiuosius klavišus, kurie padeda be vargo įdiegti populiarias vaizdo konferencijų ir bendradarbiavimo programas, tokias kaip „Teams“, „Webex“ ir „Zoom“.

Didelio jautrumo mikrofonas veiksmingai, su minimaliu foniniu triukšmu, priima balsus, nutolusius net iki šešių metrų, o 3840 x 2160 raiškos vaizdo kamera automatiškai seka ir fokusuojasi į kalbantį asmenį. Ir vaizdo kamerą, ir mikrofoną galima lengvai išjungti, jei reikia privatumo ir ramybės.

„One:Quick Remote Meeting“ vaizdo konferencijų programa sklandžiai veikia su šiuo ekranu – galima lengvai dalintis įvairių formatų dokumentais, realiuoju laiku atlikti interaktyvius brėžinius ir automatiškai nustatyti, kas kalba kitoje ekrano pusėje.

Gamintojo nuotr./LG „One:Quick Flex“
Gamintojo nuotr./LG „One:Quick Flex“

Universalumas

LG „One:Quick Flex“ – tai mobilumo viršūnė. Jis skirtas įvairiems nedidelių grupių susitikimams, individualioms diskusijoms ir prezentacijoms. Idealus variantas ligoninėms, mokykloms – visur, kur žmonės gali dirbti, mokytis ar bendrauti su kitais asmenimis nuotoliniu būdu.

Šio ekrano vaizdo kamera fiksuoja platų 88 laipsnių matymo lauką, todėl keliolikos žmonių grupė lengvai tilps bendrame vaizde. Taip pat įdiegtas suskaidytos peržiūros (ang. split-view) režimas – jis leidžia lengviau atlikti kelias užduotis vienu metu.

„One:Quick Flex“ galima pritvirtinti prie mobilaus stovo, kad jį būtų lengva perkelti iš bendros susitikimų erdvės į generalinio direktoriaus kabinetą ir surengti svarbią vaizdo konferenciją.

Kai kurių mūsų nuotolinis darbas reikalauja ypatingos garso ir vaizdo kokybės. Jei nuotolinės dainavimo ar muzikavimo repeticijos turi tendencija grįžti prie gyvo kontakto, tai sportinės treniruotės, šokiai, įvairūs mokymai – anaiptol.

Pasaulis jau pajuto, kad daugybę dalykų per nuotolį galima išmokti taip pat lengvai kaip ir gyvai. Dar geriau – sutaupoma laiko, išvengiama papildomų kelionių.

Ar gali tokie LG sprendimai praversti ne darbe, o kasdieniame gyvenime? Patikėkite, velnioniškai patogu, kai yra „viskas viename“. 43 colių ekranas vaizdo skambučiui – kodėl gi ne. Tačiau tai ne vienintelis privalumas.

„In-Cell Touch“ technologija, idėjas paverčia realybe. Naudodami specialų jutiklinį rašiklį galite lengvai užsirašyti ir piešti. Taip pat šiuos kūrinius galima išsaugoti kaip failus ir lengvai dalytis per mobilųjį telefoną.

Stovas su visu ekranu yra lengvai transportuojami. Galima lengvai pasukti ekraną vertikaliai – jei tik šitaip patogiau.

Liko nepaminėtas su erdve susiliejantis elegantiškas dizainas. Jis toks yra – nepastebimas, neiškreipiantis ir nedarkantis bendro erdvės vaizdo, todėl tobulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius